Duidelijke site en snelle levering

De website was duidelijk en de levering was hele snel.

ok

xx

Op tijd en quality opgeleverd

Ik heb een Duco silent besteld en voor bestelling ik heb ook co tact gehad via chat en goed advies gekregen. Verder had ik Ducobox silent met vochtsensor besteld en geïnstalleerd. Ventilatiestand heeft ook installatie video gestuurd via e-mail en het was helemaal duidelijk. Zeker een aanrader. 10 van 10 gescoord van mij.

Goede en snelle service.

Vlotte levering. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de status.

redelijk

Wanneer ik een product bestel, is de informatie en levering Perfect! Maar wanneer er wat aan het product mankeert en teruggestuurd moet worden, kun je lang wachten op je geld.

Binnen 1 dag alles netjes geregeld.

Ik ben zeer tevreden, duidelijke website en snelle levering.

Snel goedservice

Zoals verwacht, prima

vlotte en nette levering.

Duidelijk, goede prijzen en prima levering

Ik heb twee artikelen besteld die keurig samen in 1 doos verpakt op tijd geleverd werden

Snelle levering, prima advies

Goede prijzen, snelle levering en goed advies. Heb zelf 2 linker handen klaarblijkelijk dus ik zal nog wel een monteur moeten reserveren om het apparaat te komen installeren.

Snelle levering en goede kwaliteit

Voldoet aan de verwachtingen en beschrijving . Top product met goede NL handleiding.

Snelle levering na het geven van de bestelopdracht.

Prima ,

Er waren twee onderdelen verkeerd geleverd , mailtje gestuurd en het is zo snel mogelijk opgelost.

Helemaal top

Mijn eerste bestelling helemaal top precies zoals op de site staat duidelijk niet op de bestelling hoeven wachten de volgende dag had ik het thuis perfect

Snel geleverd en uitstekend product ontvangen

De website is heel duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Onderdeel besteld en volgende dag al in huis, helemaal naar wens.

Geleverd op de gevraagde dag en tijd . Top

Snelle levering tegen een nette prijs

Duidelijke website met heldere toelichting en advies. Marktconforme prijzen. Snelle levering, goed verpakt tegen beschadiging.

snel advies en goede materialen

Mail gestuurd en vrij snel antwoord. Artikelen zijn prima.

Nvt

Snel uitgeleverd

Goede snelle levering. Track en tracé kan beter. Wanneer een minimale afname van 3 stuks is vereist kun je de hoeveelheid wel terugbrengen naar 1 en dus ook 1 stuks betalen maar je krijgt er wel 3.

Snelle en goeie levering

Het gene wat ik besteld had, Had ik de volgende dag al in huis

Simpele bestelling probleemloos uitgevoerd.

Simpele bestelling probleemloos uitgevoerd. Daar heb ik niets aan toe te voegen.

Slecht.

Ik heb vorige week een ventilator aangeschaft, maar de verkeerde ontvangen. Gelijk vorige week zaterdag retour gezonden en tor op heden niets meer gehoord. Ben er niet blij mee Zeer slechte sevice.

Prima.

Gaat zo als het hoort.