Goede service, snel geleverd.

Ik had enkele vragen of het product, deze werden snel beantwoord. Daarnaast een scherpe prijs en snel geleverd. Niets op aan te merken.

Snelle levering Alles prima in orde

Ruim aanbod, duidelijke productinformatie

Ventilatie producten zijn voor mij nieuw, maar mbv Ventieland ben ik snel wijzer geworden over de juiste materialen voor mijn project. Eenvoudig bestellen en heldere handleidingen.

Ik heb helaas het verkeerde product besteld. Terugsturen geen probleem. Goed opgelost.

Snelle service, besteld, andere dag binnen

Snelle levering, echt top

Goede koop!

Snel besteld en snel geleverd.

prima, snel en juist geleverd.

Heb pas 1 keer iets besteld en dat is prima gegaan. Moeilijk om daar dan een beoordeling op te geven.

TOP BEDRIJF

Zeer goed geholpen

Snelle en goede service

Mijn bestelling werd dezelfde dag correct uitgevoerd

Great customer service via chat

I needed to change one item in my order. There was no problem with making that change. Also really helpful via chat.

Top, eindelijk van die herrie af

Onze vorige afzuigunit maakte ongemerkt steeds meer herrie. Nu wij de nieuwe afzuigunit aangeschafte hebben, moeten wij goed luisteren of deze nog wel aan staat (stand automatisch). Perfect apparaat, snel bezorgd, goed verpakt. Moest m alleen wel even zelf plaatsen (zat niet in de service ..... ;-).

snel en een makkelijke bestel flow

op de website duidelijke info (voor de leek ook een duidelijke uitleg) en na de keuze een makkelijke bestel flow. Levering zoals belooft binnen de aangegeven tijd

Supper geregeld

Zeer eenvoudig mijn pakket samengesteld v.w.b. de mechanische afzuiging, correct en snel afgeleverd

goed, alleen de levertijd klopte niet dus ik moest langer wachten op mijn product en dus moest ik de afspraak met de klant verzetten

gewoon goed

duidelijke site, snelle levering en goed verpakt.

Simpel met vlag en wimpel!

Prima geregeld

Badkamerventilator besteld, en die kon ik de volgende dag netjes ophalen.

Prima advies

Prima ventilatie advies voor mijn woning gekregen.

superrrr

super snelle afhandeling

Gewoon goed

Makkelijke site, concurende prijzen en snelle levering.

Duidelijke website, goede prijzen

Kwalitatieve producten snel geleverd.

Goede en mooie producten, tegen een nette prijs

De producten zijn prima, de communicatie ook. Helaas duurde de levering te lang primair veroorzaakt door een zwakke vervoerder. Er zijn betere vervoerders te vinden, advies zoek deze op.

Juiste bestelde en op tijd geleverd

Snel geleverd en het juiste bestelde

Snelle levering en mooi product

Meteen in huis, apparaat met goeie basosmogelijkheden ( diverse standen)

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ