Kwalitatief goed product, snelle levering, kortom prima voor elkaar.

Product zoals omschreven en goede service

Een ventilatierooster besteld via de website, afmetingen em omschrijving waren nauwkeurig waardoor het precies paste. Het kwam de volgende dag al binnen zoals beloofd

Snelle, correcte levering.

Overtreft verwachtingen.

Uitstekend is een score die je eigenlijk alleen geeft als een bedrijf de verwachtingen overtreft. Product wordt snel geleverd, voor scherpe prijzen, en dan tref je in de doos nog een toegevoegd blad door Ventilatieland zelf met installatietips en trucs. Complimenten!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Positieve aankoop in alle opzichten.

Goed advies, ruime keuze, vriendelijk en hulpvaardig, concurerende prijzen. Snelle levering, deugdelijk verpakte materialen en bestelling compleet!

Prima goed goedkoop

Overzichtelijk en duidelijk. Snel goedkoop. Goed

snel geleverd

ventilatieland snel het juiste artikel geleverd voor een goede prijs..top

Top geregeld

Goede en snelle levering

Snele verzending, snel respons!

Zij hebben mijn bestelling snel verzonden en mijn vragen snel beantwoord. Dus alles naar wens!

Snel en goedkoop

Goed online gezocht en ventilatieland kwam als goedkoopste omhoog. Snelle levering. Zeer tevreden dus!

super , goed en snel

besteld en snel geleverd

Het kan nog beter

Ik had mijn bestelling en betaling op zondag gedaan, maandag ochtend om 8 uur heb ik gebeld om iets bij te bestellen, dat lukt niet telefonisch en het moet via de mail, 8:15 mail gestuurd, eerst oke wij gaan er naar kijken, maar in de middag krijg ik zee, het is al verstuurd. Eigenlijk is er weinig tijd voor consument om zich te bedenken of bestellingen aan te passen of te wijzigen. Jammer.

Gebruiksvriendelijke website, snelle en correcte levering

De website biedt een zeer uitgebreid gamma aan producten. Het juiste product kiezen is bijgevolg niet eenvoudig. Maar dan kan de klantendienst daarbij helpen. Een vrij concrete vraag werd zeer snel beantwoord door de product specialist en de keuze nadien was snel gemaakt. Kortom: prima website, prijs en dienstverlening.

snelle en nette levering, duidelijke webshop.

prima ervaring. snelle en nette levering. Duidelijke webshop. Wel veel plastic omverpakkingen.

Goede service, snelle levering

Na twijfelen over welke materialen ik nodig was werd ik erg goed geholpen via de chat.

Je krijgt wat je besteld hebt, dan is 't ook nog tegen een leuke prijs

Er werd binnen een dag naar mijn ervaring gevraagd, dat was te snel. Eerst het produkt monteren en/of installeren kijken hoe het e.e.a werkt en dán kan ik pas zeggen of iets goed is. Nou ook dit was prima, net als levering én prijs!

snel, eenvoudig en goed

Helemaal gegaan zoals gewenst.

Goede service en een snelle levering.

top service

ventilatieland heeft mij verbaast door de goede en snelle service bij mij in het buitenland echt top

Snelle afhandeling

Bestelling en verzending verliepen soepel. Daarna heb ik nog contact gezocht met de klantenservice omdat installateur na een week liet zich niet horen. Snel verholpen en inmiddels afspraak voor montage en reiniging gemaakt. Top!

Aluminium

Roostertje besteld,2 werkdagen in huis. Netjes verpakt.

uitstekende levering.

alles is netjes binnegekomen en snelle levering. bedankt.

Prima bedrijf

Mijn ervaringen zijn heel goed

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ