Super bedrijf

Snelle levering en goede service.

Uitstekend!!

Zeer snelle service. Zowel wat kwaliteit, prijs en levering betreft. Maar ook de diensten naberkoop zijn zeer goed. Bedankt!

Merendeels helder en goede info

De website biedt technisch heldere informatie. Begrijpelijk. Maar als leek wil je hier en daar wel wat uitleg over het waarom en het verschil met vroegere types. Een telefoonnummer voor evt aanvullende info is wellicht een goede aanvulling

Met één woord gezegd super.

Ik ben heel tevreden over mijn aangekochte ventilatiebox voor mijn huis. Hij is vele malen beter dan de oude van 1995 en veel stiller en zuiniger.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en juiste informatie betreft levering. Duidelijke site

Superrrr!

Ik zocht twee grote, witte, schoepenroosters. Zoals altijd snel de juiste op de site kunnen vinden. Mooie prijs én gratis geleverd. De omschrijving, foto's, maattekeningen en filmpjes helpen heel erg mee in het selecteren van het juiste product. Inmiddels zijn de luiken in de knieschotten op zolder voorzien van de roosters en het ziet er super uit!

Uitgebreid assortiment, alles is gemakkelijk te vinden. Alle materialen worden netjes verpakt en snel verzonden.

Mooie afzuiging!

Redelijk makkelijk te monteren. Fijn dat je de nalooptijd kunt instellen (al is dat wat lastig met het bijgeleverde schroevendraaiertje). Stil in gebruik en mooi design.

Doet wat het moet doen

Snelle levering en duidelijke site

Snel geleverd, compleet

Zeer snelle en goed verpakte levering van exact de juiste spullen. Top

Daadwerkelijk ‘s middags besteld en de volgende dag geleverd. Erg blij mee.

Gewoon goed

Levering snel. Prima

Positief v.w.b. Informatie!

Ik wordt goed geïnformeerd v.w.b.gevraagd product.

Handige site en makkelijk bereikbare klantenservice

Bij mijn bestelling (of poging tot) kwam ik een onduidelijkheid tegen. De klantenservice was makkelijk en snel via de chat te bereiken. Ik kreeg een eerlijk antwoord dat het niet zeker was hoe dit zat en dat het nagekeken zou worden. Er werden geen bijzondere deals gesloten en grote kortingen gegeven. Simpelweg een duidelijk en eerlijk antwoord. Uiteindelijk enkele dagen later besteld waarna bleek dat de voorraadstatus niet klopte. Hiervan ben ik direct op de hoogte gesteld incl. een kleine korting voor bij een volgende bestelling. De bestelling is uiteindelijk alsnog eerder dan verwacht bezorgd. Bezorgde artikelen zijn netjes verpakt en zonder schade aangekomen. Ik heb verder geen advies of hulp nodig gehad maar de directe terugkoppeling via de mail en chat zijn erg fijn. Dat wil bij sommige winkels nog wel eens lang duren.

Snel en goed geholpen!

Kwam er niet direct uit wat nodig was voor het ventilatiesysteem aan bijborende artikelen. Ben door de klantenservice goed geholpen. Bestelling is netjes en op tijd geleverd.

Snel geleverd! Prima producten.

Producten snel geleverd. Per ongeluk een verkeerd besteld, kon eenvoudig retour. Vervangend product ook weer snel in huis. Was wel een ander roostertje maar is alleen maar een betere dus mij hoor je niet klagen ;).

Betrouwbaar!

Overzichtelijke site, gemakkelijk vinden wat ik zocht. Snelle levering, gratis verzending en product voldoet prima.

Volgens afspraak geleverd

Prima dienstverlening! Mooi op tijd geleverd.

Duidelijke website en eenvoudig te bestellen en volgende dag in huis.

Prima bedrijf en snelle levering

Duidelijke product beschrijvingen en overzichtelijke website voor het vinden van het juiste product.

Ruim assortiment en snelle levering

Het assortiment is ruim en de omschrijving van de producten is duidelijk. De levering is snel en de producten zijn degelijk verpakt.

Product zoals verwacht, goede prijs en snelle levering.

Snelle levering zonder schade!

Ik heb de woonhuisventilator MVS-15RHB besteld en heb hem de volgende dag geleverd gekregen! Alles helemaal netjes, de doos in tact en de loze ruimtes zijn netjes opgevuld. Ik heb de ventilator nog niet geplaatst maar ik ga er vanuit dat dit niet heel erg moeilijk zal zijn. Bedankt!

Duidelijk website met veel artikelen

Een week geleden heb ik bij ventilatieland een Orcon mechanische ventilatie gekocht met afstandsbediening. Deze was ter vervanging van de oude. De oude deed het nog maar wel met zoveel lawaai. Wat een verademing qua lawaai. Deze ventilator is erg still. Blijkt ook erg zuinig te zijn in stroom verbruik dus 2 keer winst. Al met al ben blij met de aanschaf

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ