Super service!

Past precies in mijn ventilatie rooster en was snel bezorgd!

Vlotte levering en het product was beter dan verwacht.

Gewone site. Levering volgens afspraak. Zo hoort het! Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen!

Wij hebben een nieuwe badkamer. Ook was de oude ventilator aan vervanging toe. Deze was inmiddels 22 jaar...... Nieuwe besteld bij Ventilatieland. Duidelijke website. Precies gekregen wat ik heb besteld. Echt Plug and Play. Zeker aan te bevelen. Zou hier zeker weer gaan kopen.

SNELLE EN GOEDE SERVICE

GOEDE VOORRAAD EN SNELLE LEVERING EN SERVICE. EN NIET TE VERGETEN HET BETAALGEMAK

Snelle afhandeling en levering. Kwaliteitsproduct.

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Product goed ingepakt en een snelle levering.

Bestelling was prima alleen bezorgen grotere pakketten ging moeizaam

mooie materialen goede kwaliteit goede prijs kwaliteit verhouding

Ondanks foute info, perfecte oplossing

Bestellen gaat snel, erg veel keus, bezorging ook in orde. Ondanks de verouderde informatie, waardoor het niet ging werken, is er een prima oplossing geboden. Dus de aftersales zit ook goed in elkaar. (Kom je normaal niet zo vlug achter). Ik kan dit bedrijf dan ook, ook al vanwege de mooie prijsstelling, van harte aanbevelen.

Correct geleverd

Ik heb ontvangen wat ik heb besteld, goed verpakt in een grote doos.... Ik heb wat spullen over, die ga ik retour sturen, moet nog zien hoe dat wordt afgehandeld. Tot nu toe tevreden.

Goede uitleg over artikel.

Goede uitleg, snelle levering.

Te laat

Post nl heeft er 3 dagen over gedaan om mijn pakket te bezorgen waardoor ik het te laat kreeg en ik mijn afspraak heb moeten verzetten erg vervelend

Superhandig

Na een jaar lang aanmodderen van een professionele aannemer, namen wij de werken over. Lang leve ventilatieland. Superhandig, morgen in huis, en duidelijke omschrijvingen. Soms ontbreken de dimensies van een stuk (bv Y-broekstuk), zodat je het niet perfect kan plannen. Geen nood echter, je kan het bestellen en daarna terugsturen.

Zeer goede service

Ik heb assistentie gevraagd bij de keuze voor een ventilator. Top advies

Snelle levering en prima product.

Snelle en juiste levering

Duidelijke website.

Snel en netjes geleverd!

Mooi assortiment en duidelijk website! Daarnaast leveren ze snel en goed verpakt! Niets op aan te merken. Aanrader!

Snelle levering, voldoet aan verwachting

Snelle levering. En goedkoop

Compleet met duidelijke specificaties

Alle materiaal beschikbaar, duidelijke specificaties. Je kunt je vooraf verdiepen in het product. Materiaal komt altijd snel en goed verpakt aan.

Snel en compleet

Een overzichtelijke duidelijke site, verzending verliep zeer soepel en was ook op aangegeven moment bezorgd. Product was goed verpakt.

alles in één keer goed!

goede web site, makkelijk bestellen en de volgende dag geleverd. Goed product tegen concurrerende prijs.

Betrouwbaar bedrijf

Uitstekende klantenservice die mij op vriendelijke en geduldige wijze begeleide naar mijn daadwerkelijke aankoop van de Itho Daalderop CVE-S eco Ventilator. Ook aan een gemaakte terugbel afspraak werd adequaat gevolg gegeven.

Goede bereikbaarheid, goede voorlichting en snelle levering

Zoals al geschreven

Alles is precies zo gegaan als beloofd

Het bestellen ging makkelijk, de keuze was ruim en de bestelling kwam om het moment zoals was toegezegd.

Alles binnen de afgesproken tijd

Ik heb de items zoals beschreven op de website, op tijd en goed verpakt ontvangen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ