Een uitstekend, snel werkend en klantvriendelijk bedrijf.

Bestellingen worden vlot verwerkt en afgeleverd. Vragen eveneens snel beantwoord zowel telefonisch als per e-mail. Ontvangen materialen voldoen aan de verwachtingen. Kortom, warm aanbevolen!

problemen goed opgelost. snelle levering

er was een probleem met de verwerking van mijn betaling, maar dit is spoedig en naar behoren opgelost. ik had gelijk een extra bestelling gedaan welke wel goed is doorgekomen. voor alle gevallen geld dat de levering inderdaad zeer snel is en de volgende dag heb ik het in huis.

!

GOEDE INFORMATIE LEVERING

HET BESTELDE ROOSTER VOLDOET VOLGENS VERWACHTING

Tot twee maal toe verkeerd product gekregen, communicatie uiterst moeizaam en geen oplossing

Op donderdag een mechanische ventilatie unit besteld, bij Ventilatieland omdat die snel konden leveren. Op vrijdag de verkeerde ontvangen. Communicatie daarover uiterst lastig, via mail moeizaam omdat er meerdere foto's gevraagd werd, voordat duidelijk was dat ik inderdaad een verkeerd product had Eenvoudig omruilen kan niet snel, dus een tweede exemplaar besteld afterpay werkt niet op hun site, dus ook deze moeten betalen. Op zaterdag de tweede, weer de verkeerde ontvangen. Op mails wordt aanvankelijk niet gereageerd. Als ik dan iemand spreek krijg ik de toezegging dat er terug gebeld gaat worden. Dat is niet gebeurd. Mail ontvangen dat ik inderdaad weer de verkeerde heb ontvangen en dat die terug gestuurd moeten worden. Oplossing over hoe ik dan wel de juiste kan ontvangen, wordt iet geboden. Kortom waardeloos. Juiste product inmiddels besteld bij ander bedrijf. Wordt morgen geleverd.

Snelle verzending

Duidelijke productomschrijving en snelle verzending.

Snelle en duidelijke webshop

Makkelijke site , benodigde materialen makkelijk te vinden met bijhorende prijzen. Geleverd zoals aangegeven.

Alles prima

Simple en zoals het hoort. Alles kwam op tijd en netjes ingepakt

Snelle levering en goede telefonische informatie vooraf.

Telefonische uitleg vooraf was duidelijk. Gebruiksaanwijzing bij geleverd artikel was meer dan goed.

Goed en ruim assortiment

Goede duidelijke website met voldoende informatie, levering wel wat later dan aangegeven

Duidelijkheid op de site en waargemaakt

Correct

Precies volgens afspraak geleverd, duidelijke website en goede prijs

snelle bezorging

Snelle levering prima kwaliteit

Goede website en snelle levering

Informatie op de site is goed te vinden en de levering de volgende dag ontvangen. Uitstekend dus

goede service

goede service

Vriendelijk en behulpzaam

Goede service! Snel geleverd!

Afstandsbediening MV box besteld, deze was conform afspraak de volgende dag al binnen.

Snel en betrouwbaar

Dankzij goed info op de site vond ik snel de juiste Zehnder schakelaar tegen een prima prijs. De volgende dag al keurig verpakt in huis. Douze points!

Subliem

Snelle levering, goede beschrijving, Top

Super service

Had een mechanische ventilatie unit besteld en betaald inclusief installatie, maar bij nader inzien wilde ik het toch liever zelf doen. Mailtje gestuurd, na uur werd ik al teruggebeld, bestelling werd gewijzigd en de volgende dag had ik het teveel betaalde alweer terug op m'n rekening.Top dus gewoon.

Snel geleverd, mindere kwaliteit

De kunststof vlakkanalen zijn niet heel goed passend, de hoeken zijn afgerond, terwijl de hoeken van de verbindingsstukken meer hoekig zijn. Verder is er bij de kunststof onderdelen ook snel een hapje uit; ze zijn vrij kwetsbaar. Tenslotte werd er een onderdeel verkeerd geleverd (verkeerde maat). Verder is de levering snel, en veel op voorraad.

Uitstekend.

Prima levering

Prima en vlot geleverd

Prima: duidelijke website, snel verwerkt en volgende dag ontvangen.

Prima: duidelijke website, snel verwerkt en volgende dag ontvangen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ