Apparatuur zal prima zijn, contact lastig
Vandaag is een nieuwe WTW unit geinstalleerd. Eerst besteld en betaald en vervolgens niets horen. Tot 2x achteraan moeten bellen met een zeer onvriendelijk keuzemenu, waarna je na elke keuze wordt verwezen naar een website en de verbinding wordt verbroken.
Uiteindelijk toch iemand aan de lijn gekregen (kies om te spreken met een specialist) waarna ik pas 2 weken na mijn bestelling en betaling een bericht krijg van hoe of wat verder. Daarna apparaat wel keurig geleverd gekregen.
Installatie wordt door externe installateurs gedaan. Wellicht had ik de pech een minder klantvriendelijke te hebben die kort door de bocht was en weinig meedenkt. Apparaat zou niet passen, terwijl bij buren op apparaat wel gewoon normaal is gemonteerd (identieke huis/wtw/aansluitingen). Dit kon er niet ingaan, wij je het ook uitlegt.
Na weer veel terugbel verzoeken heen en weer bij Ventilatieland uiteindelijk toch iemand te pakken gekregen, uiteindelijk installatie toch doorlaten gaan.
Monteur zelf was wel heel vriendelijk en apparaat is (uiteraard) gewoon geplaatst en past prima!
Kortom: apparaat doet het prima, website duidelijk qua bestellen, maar om contact te krijgen binnen ventilatieland is heel lastig. Aanbeveling Ja voor product zelf, voor communicatie Nee