Snel, en goed geleverd

Aangeklikt en kort daarna geleverd.

Super geleverd

Alles netjes op tijd

Fijn, snel en correct

Duidelijk en snelle levering. Fijn dat er ook een timer bij wordt vermeld. Vele malen beter dan een Ikea levering. Daar heb ik mij kapot op moeten irriteren

Kwaliteit van de spullen heel goed. En de service is goed mijn geretourneerde producten is snel verwerkt.

Supersnel en makkelijk

Via de site, die heel overzichtelijk is, nieuwe in-en uitlaatventielen gekocht. En supersnel de volgende dag al binnen!! Ontzettend tevreden!

Uitstekend!

Ruime sortering, duidelijke website met veel nuttige informatie over de producten. Mogelijkheid tot het stellen van vragen. Snelle levering! Eigenlijk alles wat je verwacht wordt nagekomen.

Alles op voorraad, compleet assortiment voor alle onderdelen ventilatie.

Alles op voorraad, compleet assortiment voor alle onderdelen ventilatie van apparatuur tot bevestigingsmiddelen. Site met volledige informatie.

Prima, snelle service

Prima, snelle service

Super makkelijk te installeren

10 minuten werk om te installeren en handige draadloze bediening

Over de leveringstijd was wat verwarring

Omdat er bij de beschrijving een snelle levering werd beloofd, hadden wij dat ook verwacht. Maar wij hebben na enkele dagen contact moeten opnemen waarna ons werd verteld dat er een langere leveringstijd was op het product dat wij hadden besteld, nl. na 5 mei (we waren toen half april). Maar enkele dagen later ontvingen wij de bestelde afstandsbediening toch al. Heel verwarrend allemaal!

handige filters

eenvoudig en goed, goed materiaal

Duidelijke website en snelle levering

Website was duidelijk met fotos en filmpjes en specificaties van de artikelen. Daarna snelle levering.

Voor herhaling vatbaar

Producten duidelijk omschreven, snelle levering.

Goed aanbod, heldere toelichting, snelle levering

Ik was op zoek naar een CO2-meter en heb deze gemakkelijk op Ventilatieland gevonden. De beoordelingen waren erg behulpzaam bij het maken van een keuze. Levering was erg snel.

Product heel snel geleverd, nog niet geplaatst

Nog geen idee van het product dit moet nog geplaatst worden

Prima, makkelijk besteld en snel geleverd

Prima, makkelijk besteld en snel geleverd

Duidelijk en snel!

Duidelijke webshop, goede prijs kwaliteit. En producten snel geleverd.

Snelle service, goed kwaliteit

Duidelijke website met ruime keuze. Van basis tot chique en genoeg opties. Voor herhaling vatbaar bij toekomstige klussen.

Goed en snelle levering

Afstandsbediening voor mechanise ventilatie besteld, volgende dag binnen en werkt top!

Snel en de juiste filters geleveerd.

De bestelling was er heel vlot, zelfs in het buitenland.

Op zondag besteld, maandag verzonden en donderdag in het zuidwesten van Frankrijk. Dat is supersnel.

Vlotte levering

Correcte en Snelle levering

Gewoon goed

Goed.

Goed!! Snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

De nieuwe afvoerventielen zijn mooi wit en hebben een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Had dit veel eerder moeten doen. Overweeg nu de nieuwe Itho ventilator en kom hier binnenkort op terug. Dank voor de goede en zeer snelle service!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ