Snelle levering en goede klantenservice!

Had mijn artikelen heel snel binnen! Het installeren lukte me niet, maar door een snelle reactie van de klantenservice is het uiteindelijk opgelost!

Snel geregeld !

De ene dag besteld; de andere dag geleverd. Hoop dat alles werkt naar behoren, want het is nog niet geinstalleerd .

Perfect geregeld.

Makkelijk te bestellen, goede informatie over levering, dus helemaal top.

Goede website, snelle en correcte levering

Goede website, snelle en correcte levering en na de levering kwam er nog een e-mail met nadere informatie over plaatsing en aansluiting.

Supersnelle levering

Supersnelle levering!

Veel keuze. Super goed zijn de handleidingen en instructie filmpjes om line. Waren goede hulp.

Geweldige service

Heb nu meerderemale artikelen bij Ventilatieland gekocht. Snelle levering en prima geld/kwaliteit verhouding.

Duidelijke website

Mijn rvs ventilatierooster is helemaal top. Het is een hele mooie aankleding voor mijn nieuwe badkamer.

uitstekende service

Probleemloos bestellen, snelle levering en goede instructies voor installeren.

Ligt er aan hoe het afloopt

Er is een probleem met de ventilatie box. Ikvind dat het niet snel opgelost word. Eerst een filmpje maken met het probleem, dan mailen , wachten op antwoord. Vervolgens opsturen en dan kan het nog 2 weken duren voordat ik een nieuwe in huis heb. Kortom ik vind deze afhandeling een beetje traag.

Snel en compleet

Nette spullen voor een nette prijs

Snel en netjes geleverd

Prima prijs (ventilatierooster) en netjes en snel geleverd.

geleverd volgens afspraak

ik heb tijdens een telefoontje aangegeven erg te zitten wachten op het product en vroeg of zelf ophalen sneller was. Er werd mij verzekerd dat dat niets uit zou maken. Nu zie ik dat het product afgelopen vrijdag binnen was en dat het komende dinsdag pas bezorgd wordt :-(

Ik had contact opgenomen met klantenservice omdat ik niet wist welke bedieningspaneel ik moest bestellen voor de mechanische ventilatie. Zij hebben me enorm ermee gevonden om de juiste te vinden.

alles goed geregeld !

Prima website, keurig bezorgd en probleemloos.

snel

vlotte levering

Matig advies, snelle levering.

Advies over de producten is zeer matig. Maar wel zeer snelle levering die goed verpakt is.

Een goed bedrijf

Netjes en snel geleverd . Goed materiaal.

Goede en duidelijke website, waardoor je snel de bestelling kunt doen en wordt ook weer heel snel geleverd.

Matig

Ventilatieland is heel goed,goede verloop van de goederen. Maar de levering is iets anders de ventilatie kanalen waren beschadigd en de binnenste buizen in de verpakking zaten duiken in,

Goede kwaliteit voor normale prijs

Beste prijs en snel geleverd.

De levering verliep vlot. En om het juiste rooster te vinden op de web site was vrij eenvoudig.

Ik heb voor de eerste keer roosters besteld. Mijn ervaring is erg goed.

Snelle levering met goede service

Fijne duidelijke site, je ontvangt wat je verwacht. Zeer scherpe prijzen!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ