Goede en snelle levering goederen

Snelle levering. Duidelijke site Producten goed verpakt.

Product snel geleverd. Klantenservice ruk

Ik belde over een technische vraag. Kreeg een ongeïnteresseerde dame aan de lijn die er geen verstand van had en nog ging katten ook. Wat een vervelend mens. Ik koop er niet meer.

Niet goed

Wilde 1 van de 2 bestellingen terug sturen maar dat is niet mogelijk. Heel raar. De bestelling heeft ook heel lang op zich laten wachten. Ben dus totaal niet tevreden met jullie

Goede kwaliteit goede service

Snelle levering goede spullen makkelijk te bestellen

Juiste omschrijving van het product en snel geleverd.

Dikke prima.

Nadat er iets fout was gegaan met de kortingscode. De korting als nog terug gestort gekregen

Snelle levering netjes verzorgd

Makkelijk bestellen en betalen Duidelijke foto's met bijbehorende spec's. Snel geleverd.

Alles weer mooi op tijd geleverd

Overzichtelijke site en alles weer mooi op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Klantgericht en duidelijke website.

Positief over bedrijf en ptoduct.

Uitermate goede zaak!!

Zeer ruime keuzes met de juiste prijs verhouding. Goede technische omschrijving om de juiste keus te maken. Veel aanvullende artikelen om de klus te klaren. Snelle verzending!!

snel, goede prijs!

Eerste ervaring, meten goed!

Ventilatiesysteem gekocht met verloop 125 naar 100. Maar helaas moest ik nog een sok van 125 gaan kopen bij de winkel. En had als opmerkingen om er ventilatieroosters erbij te doen van 100 en kreeg toch 125. Dit is de reden van 4 sterren ipv 5

Snel en eenvoudig

Snel gevonden wat ik nodig had. Eenvoudig te bestellen Snel geleverd Nederlandse handleiding En indien nodig hulp op afstand TOP

Prima geadviseerd en snelle levering

De geadviseerde geluiddempende slangen (sonodec 25) werken perfect. In combinatie met stillere ventielen kunnen we eindelijk weer rustig slapen en gezond ventileren.

Goede kwaliteit en prima ondersteuning met de installatie

Dit is de eerste keer dat ik mijn ventilatie heb vervangen, maar dat was met de installatiefilmpjes van Ventilatieland een fluitje van een cent.

Vlotte levering, voldoet aan verwachtingen.

Vlotte levering, voldoet aan verwachtingen.

Mooi product

Mooi product ,goede kwaliteit en snel geleverd

Vlotte levering en correcte afwerking van retourzending.

Goed tevreden

Super product van een bedrijf met topservice

Product besteld. Erg tevreden over. Service idem. Hij was er de volgende dag al.

Snel en duidelijk

Geen moeilijke web site. Correct geleverd.

Prima service.

Fijn geholpen.

Duidelijkheid op de website

Zeer snelle levering

Goede site en snel geleverd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ