Duidelijke site, snelle service

Snelle levering compleet

Zeer goed.

Snelle levering.

zeer goede afwikkeling van bestellingen

zeer goede afwikkeling van bestellingen en op tijd geleverd prima

Alles goed en makkelijk verlopen

Goed product Snel bezorgd

Levering snel en correct

Alles netjes verpakt

Hele goede service

Snelle levering en ik had iets verkeerd besteld en ook dit is vlot afgehandeld.

Goede informatie, snelle reactie en monteur uitstekend, zeer kundig en hulpvaardig. Echt een geweldige klantervaring!

Kwaliteit voor een goede prijs

Top service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik bestel de volgende keer zeker weer bij ventilatieland en zal het aan al mijn vrienden en kennissen aanbevelen. Heel veel succes met de zaak

netjes verpakt en snellen levering

Duidelijke productinformatie en goede ondersteuning bij vragen.

Snelle levering.

Beroerd, wel goedkoop

Goed koop en een mooie overzichtelijke site. Echter blijkt het keer op keer een probleem op tijd te leveren en hierover te communiceren.

verder goed

staat boven aan de site gratis verzendkosten. Alleen als je gaat betalen staat er wel de koste van verzending bij.

Duidelijke website, snelle levering

De filters waren makkelijk te vinden op de website, bestelling makkelijk geplaatst en snel geleverd. Erg blij mee!

Snelle levering, goed advies, en goede retourprocedure.

Snel te vinden wat je nodig hebt en snel bezorgd

Wat je zoekt en op basis van eerdere ervaringen snel te vinden op de site. Bezorging ook heel snel en volgens afspraak.

Vlug en goed

Goede keuze

geleverd zoals besteld perfect

kwaliteit producten en snel geleverd

Snel geleverd precies wat ik besteld heb

Snel geleverd precies wat ik besteld heb

Fijn contact

Fijn contact. Als zakelijke klant zelfs bij de eerste order mogelijk op rekening te kopen.

Duidelijke uitleg, snelle levering, goed product en dat voor een goede prijs.

Via de chat duidelijke tekst en uitleg over de producten. Snel besteld en snel leverbaar. Oogt en voelt als een degelijk product. Ventilator van de badkamer moest vervangen worden omdat de vorige kapot was. Ik was zo tevreden dat ik ook maar gelijk die van de wc heb vervangen.

Goed spul goede service

Duidelijke site snel geleverd, top !

Ruime keuze, goede beschrijvingen, goede prijs

Handig om op de website producten te vergelijken. Duidelijke omschrijving en uitleg bij de producten. Prijs is erg laag t.o.v. andere winkels. Klein minpuntje, de doos waarin de producten werden opgestuurd was erg slap. Geen ramp als je hem thuis krijgt, ophalen bij een pakketpunt was echter al een uitdaging omdat het spannend was of de doos lang genoeg heel zou blijven.

Ik ben er heel blij mee.

Prima service en goed verpakt

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ