Kwaliteit materialen zijn goed.

Mijn eerste ervaring met ventilatieland was helaas niet goed. Ik bestelde materialen waarvan op de site stond dat deze op voorraad waren. Na bestelling en betaling kreeg ik de volgende dag te horen dat materialen niet geleverd konden worden, ze waren niet op voorraad. Deze zouden dan na ruim twee weken na geleverd worden. Echter bij levering blijkt dat jullie toch alles kunnen leveren, dat was een aangename verrassing. Al met al, heeft Ventilatieland dit keurig afgehandeld en hebben ze er een tevreden klant bij. Iedereen verdient toch een tweede kans in het leven, toch !? Groetjes Eric Derksen, Gezinshuis Ôs Heukske.

Heel fijn contact

Groot assortiment, snelle beantwoording van vragen en snelle levering. Wat mij betreft een hele goede ervaring

Nette service

Erg prettige service en compleet aanbod

Geweldig geholpen en super snelle service

Uitstekend...!

Bij bezoek was de communicatie en koffie en verdere service uitstekend en wordt hopenlijk nog geregeld vervolgd.

Snelle en correcte bezorging

Ook het retourneren levert totaal geen probleem.

Alles duidelijk en netjes geleverd

Advies gevraagd en netjes gekregen. Alles was duidelijk.

Snel, goedkoop en efficiënt

Op advies van onze installateur bij ventilatieland besteld. Gemakkelijk besteld en betaald, geen verzendkosten, volgende dag in huis, goed en gedeeltelijk duurzaam verpakt. Aanrader!!

Zij doen wat zij beloven!

Gebruiksvriendelijke website, duidelijke informatieverstrekking over het bestelde product en de levering was zoals beloofd.

Top services,

Snel geholpen. 1e levering met schade ontvangen, deze heb ik kosteloos kunnen omruilen. Dit alles snel en productioneel.

Deskundig en snel

Snel teruggebeld met goed advies em begeleiding. Duidelijke instructiefilmpjes opnde website, prima!

betseld en ontvangen netjes en op tijd

goede info op de site, waardoor je een goede beslissing kunt nemen. aparaaat makkelijk te plaatsen en werkt super, had ik jaren eerder moeten vervangen. minder vocht in de badkamer, en toert autoamtisch op.

Goede voorlichting en snel geleverd.

En in één keer werd de douche wél goed geventileerd!

Met een net nieuwe douche en nog een oud ventilatiesysteem had ik een doucheruimte vol stoom en was alles in Enkele minuten beslagen. Met mijn nieuwe installatiesystheem van Ventilatieland ben ik enorm blij. Ik heb een keuzeprogramma en kan verschillende standen aanklikken, wat erg prettig werkt.

juiste artikel opsturen

eerst een ander artikel ontvangen dan besteld de eerste had een timer en had een derde aansluitkabel nodig die ik niet heb . beter was geweest eerst te bellen of de (duurdere) versie die opgestuurd werd ook wel ok was ook vrij ingewikkelde retour procedure voor een leek ik doe dit niet dagelijks daarna wel de juiste ontvangen en toch uiteindelijk wel tevreden

Fijne website met heldere tekst. Voldoende keuze. Compleet. En goede bezorging.

Goed. Zie titel. Blij met het resultaat.

Zeer tevreden en leveren keurig optijd

Zeer tevreden.

Zijn klantgericht

Mijn ervaring tot nu toe met ventilatieland is zeer positief. Er wordt snel gereageerd op mail en zijn service gericht.

Overzichtelijke website en vlot uitgeleverd

Website overzichtelijk en werkt vlot. Verwerking en uitlevering dito. Top!

Snelle en goede afhandeling

De producten zijn van goede kwaliteit. Ook de prijs is goed. Snelle service, bezorging en verpakking zijn uitstekend.

Groot assortiment

Goede prijzen en groot assortiment.

Juiste informatie op de website. Ontbrekende aansluitgegevens in gebruiksaanwijzing van het apparaat, was ook op hun website terug te vinden.

Snel geleverd, duidelijk site!

Op zoek naar een wat krachtigere badkamerventilator. Nergens goed te vinden. Hier prima. Snelle service!

Snel en correct geleverd afzuigkapfilter

Je besteld makkelijk en wordt snel en correct geleverd dik tevreden.

Goed en Snel

Goed en Snel