Goede service!

Bestelde mijn product online. Kreeg netjes een mail met een bevestiging en verzending. Goede en snelle service top!!!

Snel

Wel goed, maar ik mis een onderdeel.

Ik heb besteld wat ik nodig had (een plintroostertje) en ik had dat een paar dagen later in huis. Prima dus

Prima webshop

Goede uitleg over producten en een goede prijs

prima levering en snel .

een goede beschrijving op de web site en snelle levering

Perfect duidelijk en snel geleverd

Makkelijke website Snel geleverd Scherpe prijzen Perfect dus

Topservice

Tot twee keer toe zeer snel geleverd!

Het bestelde artikel was op tijd bezorgd. Ik ben tevreden.

Matige after sale

Voor aanschaf ben ik een goed gesprek gehad. Binnen retourtermijn artiekelen geretourneerd. Na twee weken retourneeen en per mail vragen, geen reactie. Geen geld retour en retourzending afgewezen status. Na aankoop telefonisch niet meer bereikbaar. Wellicht door Corona, maar waarom voor de aanschaf wél contact? Ook niet de laagste prijs(garantie). Geen flexibelheid in later retourneeen etc.

Top geregeld

Goede prijs en snel verzonden

Perfecte service. Snel geleverd, juist verpakt en tegen prima prijzen

Perfecte service. Snel geleverd, juist verpakt en tegen prima prijzen

Zonder problemen of poespas de defecte badkamer ventilator kunnen omruilen voor een ander en ook nog is een ander, beter passend type. Top!

Supersnelle levering

Uitstekend .

Bestelling super snel bezorgd en paste perfect ben er heel blij mee.

Deskundig en klantgericht bedrijf.

Het assortiment van Ventilatieland is zeer volledig. De web page toont de noodzakelijke specificaties waardoor snel een installatieplan kan worden gemaakt.

snel & simpel

besteld en was snel binnen, goed verpakt zelfs

Prima snelle levering

Alles goed en snel geleverd

Snelle levering . Goede info op site

Goede materialen, goede prijs, makkelijk besteld en snel geleverd.

Website is heel overzichtelijk en de foto’s, uitleg en video’s zijn heel handig. Bestellen gaat ook makkelijk en levering gaat snel. En de prijzen vallen ook goed mee.

prima.

Snelle correcte levering. Ventilator werkt prima. Mooi artikel.

Slecht te bereiken

Al 2 keer een bestelling gedaan met een levertijd tussen de 10 en 15 werkdagen. Betaling met afterpay. Je krijgt al een 1e herinnering om te betalen terwijl je bestelling er nog niet is. Moet je daar over bellen maar ze zijn niet te bereiken, ja een antwoordapparaat die je verteld om een mail te sturen. Duurt ook weer 2 dagen. En dan prompt is je bestelling ook ineens onderweg. Gek he. Voor ons niet weer. Deze artikelen moeten gewoon op voorraad zijn of binnen 1 week te leveren.

Goede kwaliteit en een snelle levering

Duidelijke website. Zeer tevreden

Prima materiaal

Snelle verzending goeie service

Prima onderneming

Duidelijke website veel in voorraad en een goede prijs kwaliteit . Netjes verpakt en verstuurd.

Snel binnen en goed product

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ