Auto vocht sensor werkt niet

Hoe kort ik ook afstel hij blijft uren nazuigen en dat is best vervelend alsje in bed ligt. Vanavond nog een poging wagen en anders proberen om te ruilen. Aansluitend; het lijkt nu na veel gepruts eindelijk te werken

Supper

Bedankt voor de snelle bezorging dit was goed verzorgd. Gr Theo

Snelle levering en goede service

Vooraf gebeld over het beste type mechanische afzuiging voor de badkamer. En dit werd duidelijk verteld. Verbeterpunt: Bij een perilex aansluiting is het handig om vooraf te weten bij oude (ander merk) mechanische afzuiging de P1 en P3 aansluiting omgekeerd kunnen zitten. Hiervoor moest ik een 2e keer bellen en kreeg wel direct duidelijk antwoord met een toegestuurd schema. De telefonische hulp vond ik als uiterst vriendelijk en adequaat

geleverd zoals beloofd

Prima bedrijf.

Snel antwoord op mijn vragen. Hierna besteld Ging gemakkelijk en er werd snel geleverd. Prima prijs kwaliteit

Ik ben erg blij met ventilatie land

Goeie retour voorwaarden en hele goeie (snelle) service.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snel besteld en erg snel geleverd !

Alles ging vlot en soepel, prima service en kwaliteit geleverde!

Snelle en adequate reactie en levering

Goed en snel geholpen

ik heb op donderdag het systeem besteld, vrijdag al in huis. Installatie van unit, was zeer eenvoudig en binnen een uur was het systeem werkend. Bij de levering was men de afstandbediening vergeten, 1 telefoontje en de volgende dag werd ook deze geleverd. Je hoort de unit niet draaien, een stille afzuiging in het hele huis. Ga je douchen, dan doet de vochtcensor zijn werk en schakelt de unit op. Prima systeem voor weinig geld. T. Engelsman

Precies wat ik nodig had

Zoals verwacht mag worden van een internetbestelling. Mooi op tijd.

Chat en technisch adviseur niet beschikbaar.

Chatten lukt niet , bleef op 2 wachtenden staan. Technisch adviseur tel. bezet. Mail bericht en volgende dag beantwoord. Leverantie prima!

Heel gemakkelijk besteld en bezorgt

Uitzoeken gewenste ventilatiebox was simpel, dit evenals het bestellen en bezorgen. Afstandsbediening al gekoppeld, dus plaatsen aansluiten en klaar. Wat wil je nog meer.

geweldig

gewedig

Snel bezorgd

Snel en compact verpakt

uitstekend

toegankelijke website, snelle levering

Netjes geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd. Top!

Gezocht, besteld en snel geleverd

Op de overzichtelijke site snel het product gevonden dat wij nodig hadden, besteld en de volgende dag in huis.

Very helpful advice, quick delivery very and great quality products.

The staff are always replying directly to questions and give very detailed answers. The products are always correctly sent and as detailed on the website and pictures.

de organisatie is prima in orde

de ventilatiebox die ik heb ontvangen doet het niet

Helemaal top.

Goed product, Prima te installeren en snel geleverd volgens afspraak.

Prima levering

Voor de installatie van een nieuwe WTW was ik diverse koppelingen, buizen en kleinmateriaal nodig. Dit is prima conform afspraak geleverd!

Gewoon, zoals het hoort

Duidelijke website waar je goed kunt vinden wat je nodig hebt. Ook de ondersteunende informaties is goed beschikbaar. Bestel en leverproces voldoen goed, pakket was binnen enkele dagen in huis.

Flitsend snel, goed geregeld.

Het betrof de bestelling van een simpel apparaatje, schakelaar voor ventilator. Maar dat liep gewoon perfect.

Tot op heden is het okay

Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij ventilatieland. Daarom vind ik het moeilijk om een oordeel te vellen. Ik kijk liever de kat uit de boom.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ