Fantastisch apparaat

Gewoon top

Goede prijs en snelle levering

Wederom eens besteld bij Ventilatieland. De prijs was weer ok en de levering weer snel. Prima meegedacht bij het aanbieden van een voordeelpakket. Dit keer is het huis van mijn dochter aan de beurt voor een upgrade.

Snel, goed en betrouwbaar

Het bestelde voldoet volledig aan de wensen. Prijs/kwaliteits verhouding is heel goed. Assortiment is ook groot. Andere konden het product niet leveren. Ventilatieland wel. Levering was ook snel en goed. Ga zo door.

Supersnel en netjes

Binnen een dag geregeld en in huis. Goede heldere website, correcte prijzen.

Moet hem nog installeren maar alles was duidelijk qua informatie.

snel en accuraat

mijn eerste ervaring was top kan dit bedrijf zeker aanbevelen

snelle bezorging

Alles klopt wat ik heb besteld en meteen de volgende dag in huis

Nog weinig ervaring. Het was mijn eerste bestelling.

Ik mis nog een factuur van de bestelling die nog maar deels is afgeleverd. Ik kan niet terugkijken naar wat ik precies besteld heb. Kunnen jullie mij daarbij helpen. DKC Holding BV, Klaas de Wit 0653166127

Overzichtelijke website en snelle levering

Goede website en snelle levering.

Duidelijk en snel.

Zoals het hoort...

Snel en wat er van verwacht wordt.

Goed klantgericht

Zeer snelle reactie op vragen en opmerkingen.

vlot en snele levering

goed en mooi produkt en super stil

Goede service en meegedacht ivm transport en kosten daarvan. Tip als je een mail stuurt geef dan ook even bevestiging als ik antwoord.

Overzichtelijk en snelle levering

snel en goed geholpen

Ik heb via de website de producten besteld en keurig op tijd afgeleverd gekregen. Prima!

Slecht in terugbellen

Wij zijn al een maand bezig om een ventilatiebox te bestellen. Hadden vragen, zou terug gebeld worden, wachten , 3 dagen later werden we terug gebeld. Tweede keer een vraagje gesteld, werden helemaal niet terug gebeld. Vandaag een vraag of er een batterij bij de draadloze paneel zit, wist diegene niet. Dus zelf via YouTube moeten zoeken hoe het paneel open moest. Nu zitten we met een box die we niet aangemeld krijgen. Zelfs nog een nieuwe batterij er in gedaan, maar geen beweging in de box te krijgen. Monteur afgebeld en een mail gestuurd naar ventilatieland, en hopelijk snel antwoord te krijgen .

Snel geleverd en nette prijs

Vlotte en juiste afhandeling van de bestelling

prima service ,kwaliteit

prima service ,kwaliteit en prijs

Snelle service, duidelijke instructie, zelfs voor n hobbyist!

Ik heb mijn ventilator unit vervangen omdat deze oud, vies en veel stroom verbruikte. Hij was al 20 jaar oud. Met de nieuwe Daalderop ben ik super tevreden. Met de bij bestelde afstandsbediening is het helemaal goed. Luchtjes zijn gauw verdreven op het toilet en in de keuken. Fijn is de automatische stand. Pan op het vuur of onder de douche, de ventilatie springt automatisch aan (vochtsensor) en daarna ook weer uit. Wij hebben dit weekend gesteengrilled, normaal altijd n baklucht voor twee dagen. Heb de ventilator op de hoogste stand gezet, volgende morgen was de lucht zo goed als weg. Heb al gemerkt dat deze ventilator veel minder stroom verbruikt. Kortom, ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Had de Daalderop ventilator eigenlijk al veel eerder moeten aanschaffen.

Snel geleverd; netjes verpakt en zo geïnstalleerd!

Om de ventilatie ventielen te plaatsen heb ik een instructiefilmpje op de website van Ventilatieland bekeken. Super handig en makkelijk. De keuken ziet er weer fris uit!

Snelle levering en behulpzame klantenservice

Bestelling werd op tijd geleverd en mijn vragen werden direct via de chat beantwoord.

Mensen met kennis ,Uitstekend geholpen

Zie titel. Perfect en deskundig geholpen

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ