Levertijd waardeloos

Product is prima levertijd volgende dag is 2.5 week geworden na 2x een mail te hebben gestuurd erg jammer.

zeer slecht

Ik heb om hulp gevraagd om het juiste model te kiezen- het bedrijf heeft een link gestuurd- ik heb het besteld. Maar het was een verkeerd model. Nu wil het bedrijf het niet terugnemen. Zeer slechte ervaring!

Goede voorlichting op site, snelle levering.

Goede voorlichting op site, snelle levering.

Mijn Itho snel geleverd, en inderdaad voor iemand die niet zo handig is makkelijk te installeren. De dingen die in het plafond gaan zijn voor mij te groot, misschien moet je mensen vragen hoe groot ze moeten zijn.

Zeer goede ervaring

In alle opzichten een ruime voldoende; communicatie, levering (ook de voortgang), prijs/prestatie.

Zeer goed geholpen

Zeer breed assortiment en snel geleverd

Snel en goed

De bestelling werd snel geleverd en we zijn tevreden over het product. Verder heeft de site ons geholpen tijdens het bestellen door suggesties te doen voor onderdelen. Zonder dat hadden we niet gedacht aan zulke onderdelen.

Zeer snelle levering

product zoals vermeld op site

goede ervaring

Gewoon nette en snelle levering!

Scherpe prijsstelling, duidelijke webshop en snelle levering. Let wel: alles goed verpakt, geen open gemaakte verpakkingen.

Prima product !

Het bestelde product voldoet aan de wensen van de koper, tevens nette en snelle levering !

snel , goed en in orde

Nette website , bestelling geplaatst , snelle levering !

Super lekker snel

Heel goed. Goede site .lekker duidelijk

Top betaalbaar en snel geleverd

Goedkoop en snel geleverd

Product voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Erg tevreden over de duidelijke website en product goed en snel afgeleverd. Handleiding is duidelijk en installatie was makkelijk

Keurig geleverd

Keurig volgens afspraak geleverd

Je wordt goed geholpen bij vragen

Prima geholpen

Prima geholpen en snel de spullen in huis

Mistakes in shipment and bad communication

Instead of two ordered items only one was send, despite the other item was marked as available. Difficult to reach customer service, was impossible to pick up the missing item at the warehouse, as a consequence the installation date was cancelled and postponed fof more than a week.

levering, wachttijd en reactie klanten service laat te wensen over

ruim twee maanden op mijn levering wachten. telkens weer mailen met de klanten service. deze beantwoorden niet of onduidelijk de problemen. bij elke reactie weer een ticket en weer meerdere dagen wachten. Er wordt geen vracht info gegeven bij cargo postnl. Vervolgens levert postnl niet af. En weer weet je niet waar je aan toe bent. komt het nog of niet geen inlog mogelijkheden bij postnl, geen track en teace bij cargo zendingen. Echt super slecht allemaal. Helaas blijkt dat ook uit de recensies van afgelopen jaar. Er zijn geen positieve te binden op facebook. tot nogtoe is mijn bestelling niet compleet.

Ik kan maar zeggen zeer goed

Ik raad iedereen dit bedrijf te nemen voor de producten die ze verkopen.

super

super en snelle levering en prijs

Lucht ventilator goed afgeleverd werkt naar behoren

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ