De box was snel geleverd en makkelijk te monteren.

Het monteren van de box was erg gemakkelijk, zeker met de montagevideo die op youtube te vinden is.

De rapportage was top, communicatie kan beter.

We merkten dat de communicatie vanwege de drukte niet helemaal lekker liep, evenals het maken van duidelijke afspraken over de levering van het rapport. Gelukkig hebben we het rapport na rappelleren snel ontvangen en konden we er mee aan de slag. Jammer alleen dat onze tekeningen van ons huis niet heel goed bekeken zijn en er ventilatieroosters zijn getekend op plekken waar geen plafond is. ;-)

Super handig en eenvoudig

Makkelijk af te lezen is onze envisence co2 monitor. Ik ben er echt heel tevreden over. Een goed apparaat om een goed beeld te krijgen hoe het gesteld is met de lucht in de ruimte waar je dat van wil weten.

Goeie service en snel geleverd

We konden snel vinden wat we zochten en heel snel geleverd. Een tevreden klant

Helemaal niets op aan te merken.

Dit was de eerste keer dat ik via uw site iets heb gekocht. De site was gemakkelijk te gebruikengebruiken, de levering wad snel en het product voldoet precies aan de vraag. Helemaal niets op aan te merken Ik zal zeker nogmaals een aankoop bij u doen. Een tevreden klant

Goed artikel, geen mega bestelling toch goed geholpen

Goede ervaring

Ventilatieland ervaar ik als een prettige partner

Ventilatieland heeft een ruim assortiment en een goede en duidelijke website. De bestellingen worden snel en goed verpakt geleverd. Ook de retourservice is goed georganiseerd. Het is prettig zaken doen met Ventilatieland.

Snelle levering en prima prijs

goede service, goede kwaliteit

besteld via de site en snel geleverd.

Prima service.

Top bedrijf!

Snelle levering! Aanrader!

perfecte levering

Handige tips voor installatie via de mail ontvangen

Duidelijk en snel

Duidelijke informatie (en video's) op de website, snelle levering.

Levering Itho mv

Zeer snelle levering van de MV, alle onderdelen goed verpakt. De informatie verstrekking omtrent de bestelling, levering en track en trace waren zorgvuldig en snel.

Als is goed ge gaan

Grandioos

Heb zeer snel gekregen wat ik besteld had. Zeer tevreden dus, ook met het product.

Goede levering.

Mijn bestelling van een ventilatie-unit met ventilatiebuizen is snel en netjes uitgevoerd.

nette levering

Te duur

Veel te duur bij andere leveranciers gerekend

Prima ervaring met dit bedrijf

Bestellen is eenvoudig, snelle levering en goede nazorg. Vind het persoonlijk wel prettig dat naast de factuur ook meteen een digitale gebruiksaanwijzing meegezonden wordt. Dat is prettig, want op het moment dat je iets wilt opzoeken, ben ik altijd het boekje kwijt. Nu digitaal blijft het eenvoudig op te zoeken.

Voldoet geheel aan de verwachting

Ik heb snel en goed gekregen wat ik besteld heb

prima geholpen

alles naar wens

Prima website zoekt goed

Bij de bouwmarkten vind ik meestal niet wat ik hebben wil, dan maar naar Ventilatieland

Geweldig, goede Service

Prijs is gunstig en snel antwoord op mijn vraag.

Ze konden mij toch niet helpen

Ik had een nieuwe afstandsbediening voor mijn ventilatie system. Het moest heel makkelijk geïnstalleerd worden. Goede een vriendelijke help desk. Naar mijn mening mij met weinig kennis voor zoiets simpels. Uiteindelijk heb ik iemand anders moeten bellen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ