Precies wat ik zocht en keurig geleverd

Heel goed.

Snel en goed

Al een aantal keren bij ventilatieland besteld prima service en schappelijke prijs dus als ik weer iets op dat gebied nodig heb. Dan weet ik waar ik moet zijn.

Prima ervaring!

Veel artikelen uit voorraad leverbaar en snel geleverd.

Goede en overzichtelijke website , snelle en goed verpakte verzending

Goede afhandeling van vragen via @mail

Teleurgesteld

Ik had 4 filters verwacht, ik had gekozen voor 2 setjes. Het bleken er maar 2 te zijn. Onduidelijke omschrijving dus.

Goed advies bij product keuze

Mechanische ventilatie moest vervangen worden en kreeg bij ventilatieland goed en eerlijk advies om over te gaan tot het juiste product.

Super snelle levering en goed apparaat

Snelle levering van een prima apparaat.

gewoon goed

goed en snel geleverd , ga zo door .

Goed spul

Op deze site een nieuwe buisventilator gevonden van goede kwaliteit en ook een mooie prijs.

Alles klopt met bestelling

Bestelling was snel binnen en het klopte

Snelle levering en scherpe prijzen

Prima webshop. Snelle levering en scherpe prijzen. Zeer tevreden.

Snel, efficient en correct

Duidëlijke website, snelle reactie op gestelde vragen en eenvoudig om te bestellen online. Snelle en correcte levering

Services

Besteld en snel in huis Prima product

Na lang wachten nog geen voorstel gehad

Ookal heb ik reeds betaald, een voorstel laat nu al weken zo niet maanden op zich wachten. Ook na een herinnering is er nog niets gekomen.

geweldig

super de luxe

Perfect comunication and very professional. Recommending 100%

Lisa Schoenmakers was extremely helpful and offered me consultancy throughout the whole buying process, and especially shipping it outside Holland. Thank you

Levert wat er op het plaatje staat

Makkelijk bestellen en betalen

Super snel geleverd! Top bedrijf

Medewerkers van Ventilatieland zijn erg behulpzaam

Ik heb een Daalderop ventilatie unit type CVE-ECO HP bij Ventilatieland gekocht. Bezorging was snel en correct. De consument moet wel beseffen als je een ventilatieunit wilt vervangen door een oude unit van 20 jaar oud, dan moet het elektraschema aangepast worden in de wandcontactdoos. Dit wordt bij aankoop niet door Ventilatieland medegedeeld, het zo wel zo netjes zijn. Medewerkers waren wel bereid om je te helpen. Nieuwe elektraschema is wel in de gebruiksaanwijzing te lezen. Gebruiksaanwijzing wordt niet meegestuurd, moet jezelf downloaden. De unit voldoet wel aan de verwachting en de capaciteit is velen malen hoger dan een ventilatieunit van 20 jaar oud.

Prima en snelle levering

Artikel naar wens en snel geleverd.

Scherp geprijsd, op tijd geleverd

Goed geholpen, snel en volgens afspraken

Goede en snelle service

Overzichtelijke web site. Snel gevonden wat ik nodig heb. Snel verzonden En zeer goed verpakt niet op aan te merken

Ruim assortiment, snelle levering, goede kwaliteit

Goede website, ruim aanbod, gunstige prijs & snelle levering top

I had a great experience, although shipping was abroad to Romania

At Ventilatieland.nl I found the ventilation unit at a great price. As I needed to ship the parcel to Romania, I have contacted customer support, and Lisa was helpful enough to guide throughout the whole process. Everything went smoothly! I have recommended Ventilatieland to my friends, and we are now two happy customers! Thanks, Lisa @ VentilatieLand!

Snel en accuraat

Bestelling binnen 1 dag geleverd. Goed verpakt. En direct geplaatst. Prima kwaliteit.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ