teleurstelling

pakket 4 maanden niet ontvangen! Ik verloor 1000 €.

Mijn ervaring beschrijf ik als volgt: het voldoet aan miijn verwachitng.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Uitstekende en snelle service

Uitgebreid assortiment en overzichtelijke website. Levering bestelling snel en correct.

Soms duurt het wat langer, toch tevreden

Ventilatieland is een betrouwbare webwinkel en is ook thuis wanneer je klachten hebt. Dat is wel eens anders bij sommige webwinkels. Ik had een afzuigpunt rooster/uitlaat gekocht en die werd niet in 2 dagen geleverd maar twee weken. Via de website wordt je vriendelijk te woord gestaan en ze doen hun best om alsnog te leveren. Jammer dat het zo lang duurde maar het product is naar wens en van de juiste kwaliteit en dat voor een zeer redelijke prijs. Meer wil je toch niet als klant? Ventilatieland zou mogelijk hun voorraad beter kunnen aangeven op de website. Ik had nu geen haast dus het was nu geen probleem. Wanneer ik echt haast heb dan ga ik mogelijk toch verder kijken. Voor de beste prijs kom ik denk ik wel terug.

Snelle service en niet te duur

Had de bestelling binnen 2 dagen thuis

Prima product

Snelle levering en goed product.

Snel alleen er zat geen beschrijving bij

Alles is top afgehandeld en begeleid!

De site van ventilatieland is erg prettig te gebruiken en de adviezen die je in tekst en met filmpjes krijgt is top te noemen. Ook na levering van mijn bestelde ventilatiesysteem van IthoDaalderop ontving in mail met tips en video's om mijn zelfinstallatie perfect te ondersteunen. Een werkwijze die compleet en af is. Bedankt!

snelle levering, duidelijke omschrijving

Bestelling keurig compleet geleverd.

Nieuwe mech. ventilatie unit keurig verpakt geleverd. Zelf plaatsen en aansluiten was geen probleem. Moest alleen 2 draden omwisselen in Perilex stopcontact. (3-standen schakelaar). Bedrading schema was keurig terug te vinden op de website.

Prijs/prestatie product ok, levering subliem

Wij wilden een niet al te dure afzuiger in de badkamer. En dan het liefst ook met vochtsensor en nalooptijd. Die vonden we bij ventilatieland. Besteling gedaan, op zaterdag, samen met materiaal voor afvoer naar buiten. Maandag werd het al geleverd. Prima verpakt. Dat is dus prima geregeld. De fan zelf: een Europlast EE100HT is een goede afzuiger maar kent wel wat issues. De stroomaansluiting is priegelig klein. Normaal installatiedraad is er niet in te krijgen. Dus dan maar een koppeling gemaakt met een kleiner draadje met kroonsteenje buiten de behuizing. Daarnaast was bij ons een schroef van de motor losgegaan. Simpel te verhelpen maar je moet dan wel even de fan er af halen. Nu loopt hij als een zonnetje en slaar goed aan en weer af zonder dat we de ventilator aan hoeven te zetten met een schakelaar. Dankzij ventilatieland dus precies gevonden wat we wilden en heel snel geleverd.

Levering zoals verwacht en snel.

Geens verdere aanvullingen

Snelle levering en duidelijke website

Na eerst contact gehad te hebben over het type ventilator, snel besteld en super snel geleverd.

Scherpe prijzen en snelle levering

WTW en mechanische ventilatie besteld op de site. Prijs is scherp en levering snel, binnen 2/3 dagen waren de spullen netjes in huis. Top geregeld.

Goed en snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Snel, kwaliteit en goede service

Online veilig besteld, producten waren netjes beschermd en verpakt, op tijd geleverd. Net zo belangrijk - de informatie op de site hielp ons de juiste afstandbediening voor onze mechanische ventilatie te kiezen. In één keer goed!

Modern

Passen goed

Zoals het hoort

Geen problemen gehad, levering was optijd

Zeer snelle levering

Duidelijke website snelle levering uitstekend product

Makkelijke webshop, bestellen en goede communicatie.

Na op de webshop makkelijk een keuze kunnen maken in de overzichtelijke categorieen. Goed en simpel mijn bestelling en betaling kunnen doen. Naderhand overzichtelijke bevestigings e-mail ontvangen en verzending bevestiging.

Tip top

Alles tip top geregeld en snelle levering in deze tijd vinden wij wel belangrijk

Is mij goed bevallen

De producten staan goed omschreven op internet, Snelle levering

bezorging liet te wensen over.

Ik had verwacht dat de zending de volgende dag gebracht zou worden (volgens de website)echter dit werd 4 dagen later. Ik had dan liever gehad dat de website dat dan aangaf. de bezorgcode was al aangevraagd maar nog niet aangeleverd bij Postnl. Verder was de bestelling oke.

Snelle en goede levering

Prijs-kwaliteitverhouding is oké daarnaast dus snelle levering

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ