Prima levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede productomschrijving ensnelle levering,.

Geweldig service alles op tijd geleverd

Altijd alles goed te vinden op de site. En corecte leveringen.

Zeer snel geleverd

Het betreffende onderdeel had ik eigenlijk “gisteren” nodig. Op tijd besteld, volgende dag geleverd. Helemaal top

Geweldig materiaal

Sleuven maken rooster erin en klaar is het

Klantenservice zonder kennis

Onderdeel besteld en gebeld om te veriefieren of het juist was. De medewerker kon mij niet vertellen of de ventilator op een schakelaar werkte ja of nee. Iemand die die vraag kon beantwoorden kon binnen een paar werkdagen contact opnemen. Iemand die zo'n relatief simpele vraag niet kan beantwoordem bij een bedrijf waar dit het hoofdproduct is, hoort niet op een klantenservice thuis. De order annuleren kon hij ook niet doen, evenals doorverbinden. Jammer. Toch twee sterren omdat het product verder prima is.

Super fijn om hier te bestellen. Snelle levering

Makkelijke overzichtelijke website. Snelle levering, heel prettig

Naar wens met super uitleg over ven

Zie hierboven

Tevreden

Goede aankoop, goede kwaliteit en snelle levering, ben er blij mee.

Geen klachten.

Alles verlopen zoals het verwacht is.

Goede service, goed advies, goed product

Ik ben weer tevreden met de levering!

Snelle actie, en veel de juiste onderdelen

Zeer overzichtelijke website. Snelle bezorging. Gewoon goed geregeld.

Goede overzichtelijke site en levering volgens afspraak

Op de site is zeer overzichtelijk alles te bekijken. Het bestelde afzuigsysteem is geleverd volgens afspraak. En de klantenservice handelde de gestelde vragen netjes af

Netjes geleverd en werking oké

Het was eenvoudig te vinden op de website en de levering is prima gegaan. De artikelen zaten netjes verpakt.

Vlotte levering, goed verpakt!

Producten zijn prima en werden vlot geleverd voor goede prijs. Kortingscode van €5 die ik kreeg voor aanmelden nieuwsbrief deed het niet. Heb dit aangegeven bij ‘opmerkingen’. Hier is niks mee gedaan behalve dat ik deze code nogmaals zou kunnen gebruiken binnen 7 dagen... Dat is niet correct! Een credit op mijn PayPal zou netjes geweest zijn!

Snelle goede service

Goede kwaliteit & snelle service

Rooster besteld en heel snel geleverd in een goede verpakking. Er zaten helaas geen bijpassende schroefjes bij.

Prima product

Gemakkelijk gevonden op een duidelijke website. Het product doet wat het moet doen en het was de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer.

Goed product

Product voldoet naar verwachting. Product past bij al aanwrzig product Informatie komt overeen zodat ik juiste keuze kon maken. Snelle levering. Netje verpakt.

Snelle Service en mooi kwaliteit product

Roostesr gekocht. heel blij ermee! Snel geleverd en snelle service!

Deskundige advies, ook als het wat moeilijker wordt.

Ha Lisa, Je had helemaal gelijk! De ventilator van Itho CVE-S CO2 Optima Inside, werkt niet automatisch met de Eurostekker. Aan jouw reactie had ik beduidend meer dan die van Itho, vaag antwoord en onvolledig. Bovendien, wat heeft het voor een nut, om een Eurostekker mee te leveren met dit product. Maar goed, alles werkt nu naar behoren en de CO2-waardes in de woning blijven wat mij betreft een correcte waarde. Wat Itho betreft, ze mogen de storingstabel uitbreiden met, heeft u de Perilex stekker gebruikt? Overigens moet je die wel anders bedraden, zoals jij ook al wist, top! Dat wisten zelfs mijn eigen collega's niet (meerdere bedradingsschema's voor geschakelde Perilex stekkers). En die zijn, net als ik, al heel lang werkzaam in de installatietechniek. Groeten, Henk

Prima service en snelle levering.

Oke

Oke

Telefonisch contact was slecht

Vraag kon niet beantwoord worden. Zou een paar dagen duren voordat hij iemand had gevonden die terug kon bellen

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ