Goed product, snel geleverd

Orcon Pijpdakventilator MPV-10W 420m3/h Draait lekker stil en zuigt goed af.

Snelle levering.

Goed en snel

Heb de bestelling snel en goed ontvangen alleen mis ik de factuur???

doen wat ze beloven

Geen grote aankopen, maar het zit hem juist in de ook kleinere zaken. Ik had diverse soorten roosters nodig, en zijn allemaal, zo`n 15 stuks na mijn bestelling geleverd. Heet dus mijn vertrouwen in verdere opdrachten.

Na levering stopt het..

De door ons bestelde ventilator klinkt als een vliegtuig. Dit probeerde ik telefonisch te melden. De persoon aan de lijn wist niks van ventilatoren, maar we zouden teruggebeld worden. Een dag later ging de telefoon en bij het opnemen werd er niks gezegd. Ik terug gebeld, waarop ik een jongen aan de telefoon kreeg die niks wist, maar mij beloofde dat ik een mail zou krijgen en wederom gebeld zou worden. Doorverbinden behoorde helaas niet tot de mogelijkheden.. Tot op heden niks meer gehoord.

Snel en precies wat ik nodig had

Snel en precies wat ik nodig had

Kwalitatief goede producten, snelle levering en goed service!

Inmiddels heb ik veelvuldig diverse artikelen besteld bij VentilatieLand. Altijd snelle levering (ondanks Corona), artikelen van goede kwaliteit, goede bereikbaarheid, tijdige reactie op mailverzoeken, goede adviezen en service. Ik kan u VentialtieLand van harte aanbevelen!

Duidelijke site, mooie prijs en snel geleverd

Opzoek naar een aantal afdichtingsringen welke bij de bouwmarkt niet verkrijgbaar zijn. Snel gevonden bij Ventilatieland, stuk voordeliger dan bij bol.com en zeer snel geleverd.

Super attent

Vlot geleverd. Klacht super goed en snel afgehandeld. Toppie

goede voorlichting ventilatie

Onze woning heeft geen mechanische ventilatie en enkel een buisventilator in de raamloze badkamer. Doordat de site een goed overzicht geeft van de specifieke ventilatoren (buisventilatoren/ ventilatieboxen ) geeft een goed overzicht kunnen maken. Voor een keuze welke ventilator het meest geschikt was , werd er telefonisch een advies gegeven. Hoewel dit voldoende was, mis ik een vergelijking op site, vandaar 4,5 ster. Klein puntje van aandact: Hoewel het 1 bestelling was, kreeg ik 2 paketten. Het kleinste en goedkoopste als eerst, bij gingen gelijk alarmbellen rinkelen: zou het wel een betrouwbare site zijn? Gelukkig kwam de volgende het duurste pakket, de ventilator en werd ik gerustgesteld. Misschien aangeven dat pakketten los van elkaar verstuurd kunnen worden?

Alles wat je wenst

Alle zaken voor totaalverbouwing ventilatie/mv box in pvc en metaal was voorradig. Ook snel geleverd.

Betrouwbaar.

Bestelling in een stevige verpakking aangeleverd binnen 2 dagen in huis.Goede service van ventilatieland.

Goede en nette levering materialen

Levering materialen is prima verlopen. Moest alleen langer op de levering wachten dan gepland

Super goed geholpen.

Goede service en snelle levering.

Goede website, snellelevering, in één woord top!!

100% tevreden

Goede en snelle levering

Gewoon een goede en snelle levering van het gewenste materiaal

Prima service en artikelen

Diverse bestellingen geplaatst, steeds prima in orde. Goede kwaliteit en correcte levering.

Prima en snelle levering

's-Avonds besteld en de volgende dag in huis.

Snel en netjes verpakt

Goed vervanging van de plastic versie.

Snelle levering :-)

Snelle levering. Website is goed overzichtelijk :-)

Snel geleverd en diverse betalingsmogelijkheden

Ventilatieland maakt het de doe-het-zelver makkelijk.

Omdat de oude mechanische ventilatie unit teveel lawaai maakte wilde ik een stiller, zuiniger exemplaar. Bij ventilatieland kon ik er zelf een uitzoeken en bestellen. Deze werd de volgende dag geleverd zoals beloofd. Wel heb ik de installatie handleiding van de website van de fabrikant moeten halen voor de bedrading van de perilex stekker (ontbreekt tussen de documenten op de ventilatie land website). Los daarvan is het vervangen een klusje van een uurtje. Slangen los, oude unit van de muur, nieuwe unit op de muur, slangen vast. Groep afschakelen, perilex stopcontact van de muur, draadje verplaatsen (blijkbaar heeft iedere fabrikant zijn eigen aansluit methode), stopcontact weer in de muur, groep weer aan en de stekker erin. Mijn keuze was de Itho Daalderop CVE-S CO2 - Optima inside. Deze gaat inderdaad meer ventileren als iemand de douche gebruikt (vanwege de ingebouwde vocht sensor). Werkt prima. Achteraf had ik net zo goed de normale stekker kunnen gebruiken, de schakelaar staat toch nu toch altijd op 'automatisch'.

Prima, correcte en snelle levering

Prima, correcte en snelle levering

snelle levering is fijn. Goed zo!

Snel, correct en vriendelijk

Duidelijke website en snelle levering.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ