top advies

snel met leveringen.

Geen telefonische ingang klantenservice

De website en de levering verliepen vlot. De serviceverlening, wanneer je een vraag mbt een levering hebt, is ronduit slecht te noemen. Je kunt ze niet bellen en via de mail krijg je na 2 of 3 dagen een hele sumiere, voor mij onduidelijke, terugkoppeling.

Prima prijs en levertijd

Snel geleverd voor een lagere prijs dan op andere sites. Over de klantenservice kan ik geen oordeel geven, want die heb ik nog niet nodig gehad.

Keurige snelle levering

Prima kwaliteit, goed verpakt en snel bezorgd!

Makkelijk bestellen, snel en goed geleverd!

Goede website en ruime keuze. Besteld en zonder verzendkosten snel thuisbezorgd! Helemaal top!

Alles gewoon meteen goed binnen gekregen niks niet vertraging of wat dan ook.

Was voldoende maar niet meer dan dat

Ik ben zelf niet zo handig en technisch onderlegd. Ik belde voor informatie, maar de kennis aan de andere kant van de lijn was haast nog minder dan die van me zelf, daar had ik niet zo veel aan. Uiteindelijk gekochte product snel geleverd, voldoet prima en installeren was een makkie door duidelijke handleidingen.

Prima geregeld !

Alles netjes in orde

Snelle service en levering

Duidelijke site, snelle levering zonder problemen !

Goede site met duidelijke filters waardoor het heel makkelijk zoeken en bestellen is !

Ben helemaal tevreden,

Nadeel is dat de CO2 meter altijd aan een voeding aangesloten moet zijn. Ook jammer dat de displayverlichting niet permanent niet ingeschakeld kan zijn. Dit zou vanwege de vaste voeding wel kunnen qua stroomverbruik. Verder helemaal tevreden. Goed om te weten wat het CO2 verloop in de kamer is.

Geweldige service

Snelle levering ondanks het slechte weer en Corona.

Makkelijk bestellen snelle levering dus helemaal geen probleem ondervonden

prima producten en vertrouwde website

bestelling afvoerkanaal keuken binnen 2 werkdagen in huis, super

bestelling snel geleverd, apparaat functioneerd

Makkelijke site, goedkoop en snelle levering

Makkelijke site, goedkoop en snelle levering

Mooi product goede service

Snel verzonden!

Bestellen top alleen klanten service matig

De bestelling was snel en eenvoudig geregeld via de website. Bestelling ook snel aangeboden vóór transport. Helaas is deze niet afgeleverd ivm calamiteit. Telefonische contact met klantenservice was teleurstellend, daar men mij aan de telefoon eenvoudig weg niet konden helpen. Moest speciaal e-mail maken en de reactie duurt dan minimaal 24 uur en als je dan ook een reactie moet sturen dan duurt het weer 24 uur. Tot heden na 7 dagen van bestellen nog steeds geen materialen

Snelle levering en makkelijke montage.

Snelle levering en goed en degelijk materiaal Makkelijk montage In de garage geplaatst boven de Air Fryer Werkt prima zuigt goed de kook lucht af .

Super snelle levering en goede prijs.

Ondanks de corana toch heel snel geleverd met een super goede prijs.

Na bestelling snel geleverd. Prima kwaliteit.

Top, geleverde ziet eruit als verwacht

Snelle levering. Goeie prijs kwaliteit verhouding.

Mooi product en zeer snelle levering

Dit is precies wat ik nodig had voor de afvoer van afzuiging

Snelle verzending, prima

Product snel ontvangen. Helemaal goed, want ik had het snel nodig.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ