Twee keer verkeerde levering

Ik heb 2 rooster besteld in de kleur zwart 300x40mm. Wat ik ontvangen heb was de kleur donkerbruin. Drie keer achter elkaar gebeld om iemand te kunnen spreken, die uiteindelijk toch aangaf dat ik moest mailen. Na contact via de mail is het goed opgepakt en werden er kostenloos nieuwe opgestuurd. Ik heb aangegeven de kleur te controleren voor dat deze zou worden verstuurd, vaak ligt als het 1 keer fout gaat gewoon de verkeerde kleur in het magazijn. Vandaag de nieuwe levering ontvangen, en helaas weer donkerbruin. Maamdag zal ik hierover mailen.

Gewoon goed

Duidelijke beschrijving op de site, makkelijk te bestellen en te betalen. Keurig op de afgesproken datum afgeleverd.

Slechte communicatie, lang wachten op reactie

Ik zit al bijna twee weken te wachten tot er iemand contact opneemt om een afspraak te maken voor levering en plaatsing van een nieuwe ventilatie-unit en het reinigen van de kanalen. De kosten ad € 473,85 zijn al geruime tijd betaald, maar wanneer er iemand gaat langskomen???

Alles op voorraad en vlot geleverd

Ik wilde een afzuiging voor de badkamer maken en heb bij Ventilatieland gelijk alle benodigde onderdelen erbij besteld. Na telefonisch advies had ik de volgende dag alles al in huis! Helaas was door het transport de ventilatorbox gebarsten, maar dit is ook door Ventilatieland netjes opgelost door een nieuwe op te sturen!

Besteld en binnen 2dagen geleverd Dit is de 2keer en prima geen enkele klacht perfect

Snelle levering.

Duidelijke website. Makkelijk zoeken en tot de juiste keuze gekomen.

Snelle en correcte levering

Prima maar zou fijn zijn als men direct communiceerd wanneer de levering langer duurt

Positief

Zaterdag besteld. Dinsdag inhuis. Heel mooi en degenlijk verpakt

Prima kwaliteit en op tijd besteld en ook op tijd geleverd!

Een site om aan te bevelen voor al uw ventilatie perikelen! Zij hebben ruime oplossingen Daarom een 9 Geen 10 alleen als de verzendingen gratis zouden zijn! Dan zou ik een 10 geven

Uitleveren duurde een aantal weken, goed verpakt

Afzuig ventilator gekocht met bijbehorende aluminium geribbelde ventilatie slang. Ik had mij verkeken op de aansluit diameter tussen slang en ventilatorhuis. Is niemand opgevallen dat die twee niet op elkaar pasten.

Correcte afhandeling en vlotte levering, ondanks Corona.

Zie hierboven. Opmerking: de handleiding is erg summier, waardoor het instellen en uitproberen van de co2-meter best lastig was en de nodige tijd kostte.

Betrouwbare levering

Goede communicatie

Ondanks de corona is mijn bestelling de volgende dag geleverd.

Prima site met een ruime sortering.

Zeer tevreden!

Mooi product en netjes geleverd...Top ...ps ik heb al reclame voor jullie gemaakt in de kennissen kring ...groetjes

Snel en goed afgeleverd

Snel en goed afgeleverd

helemaal happy

De centrale afzuigmotor 21 jaar geleden ontkoppeld, omdat hij rammelde en in de nieuwe keuken een echte afzuigkap kwam. Nu een nieuwe keuken met kookeiland en plasmafilter, dus geen afzuigkap. In deze Corona tijd realiseerde ik mii dat ventileren van levensbelang kan zijn, een ITHO-box met draadloze afstandsbediening en flexibele geluidsdemper is een uitkomst. De ventilatiepijpen gereinigd met een borstelset en nu een zeer tevreden stellend resultaat voor een scherpe prijs. Levering binnen 48 uur ;-)

Heel simpel. Het was snel geleverd en producten goed ontvangen. prijs kwaliteit is goed.

Duidelijke artikelinfo en snelle levering!

Uitstekend, zowel geleverd produkt alsook de levering!

snel en afdoende

snel en afdoende

Goede service, volgende dag al in huis

OK

Goede en snelle levering