q

q

Mooie ventilator werk goed

Precies als verwacht

Slechte updates als iets niet op voorraad is

Bij mijn bestelling heb ik er op gelet dat alles op voorraad was om onnodig wachten te voorkomen. Na een tijdje kreeg ik een mail dat er "een artikel" niet op voorraad was. En dat het 1 week later zou worden verstuurd. Nogmaals op de website kijkend, viel het me op dat ALLE bestelde artikelen als "op voorraad" gemeld staan! Helaas heb ik mijn bestelling een week later niet ontvangen. Bij navraag per mail, is er nog een week uitstel gemeld (geen proactive houding). Later werd ik gebeld met de mededeling dat het "begin volgende week" zou worden verstuurd (eerder dan de laatste mail). Helaas nog niks ontvangen. Bij navraag per mail (bellen kan niet) kreeg ik bod antwoord dat er per mail is gemeld dat het later kwam (de bellende medewerker wordt dus iet serieus genomen). Eindelijk, meer dan 3 weken later heb ik mijn bestelling ontvangen. Heel jammer.

Ik was op zoek naar een afdicht kap voor een PVC uitgang van de airco en die was niet te koop bij een bouwmarkt. Gelukkig wel bij Ventilatieland. Het kost wat aan verzendkosten maar dan heb je wel wat je nodig hebt.

Goed product

Goede afzuiger . Gekocht voor de wc, met timer om na te draaien. Was niet eenvoudig te monteren . Maar met filmpje en handleiding zijn we er uit gekomen .

snel en accuraat

Bestelling was makkelijk te plaatsen en werd snel geleverd.

Prima en snelle service.

Duidelijke site en snelle levering.

Snelle levering en goed verpakt vezonden

In orde

Snelle levering en goede communicatie.

Nieuwe installatie netjes geleverd en geïnstalleerd

Vandaag is mijn nieuwe WTW unit netjes geïnstalleerd. De buizen zijn allemaal schoongemaakt en opnieuw ingeregeld. De nieuwe installatie hangt beter dan dat de vorige ooit gehangen heeft. Alle aansluitingen zijn netjes gemaakt. Ik ben helemaal tevreden.

Slecht op de hoogte gehouden waneer levering moest steeds vragen .

Niet gehoord worden .

Kon beter

Ik had gebeld voir advies.moest ik per mail doen. Doe ik het per mail dan moet uk hulp programma volgen via webside. Dit had ik niet gevraagt ik had gevraagt vior persoonlijk advies. Nadat dan vua webside gedaan had kon alles op ventilator terugbaturwn want had alsnig verkeerde. Hadden meer tijd kennen besteden aan paar minuut aan telefoon voor advies dan afschuiven om naarnhulp programma tegaan op webshop. Als weet wat moet hebben ja kan adviseren. Als niet weet krijg weinig advies

Snelle levering.

Onderdeel wat besteld is, zit netjes tegen de muur gemonteerd.

Tevreden met mijn bestelling.

De spullen die ik besteld had zagen er goed uit en de prijs was ook goed.

Goed en netjes afgeleverd

Makkelijk te instaleren en mooi compact

Prima. Alles correct en snel.

Prima service en snel geleverd

Overzichtelijke website en snel geleverd

voor zover ik iets kan zeggen, is goed

Is snel bezorgd, verder heb ik geen contact gehad

Gewoon Goed

Gewoond goed en snel geleverd goed prijs

Lisa is erg behulpzaam, maar...

Alles gaat per e-mail en dat is prima zolang de bestelling goed gaat. Alleen in mijn geval ging het dus niet goed en dan duurt communicatie per e-mail ontzettend lang. Begrijp niet waarom niet even gebeld wordt om het recht te zetten. Nou, ben benieuwd hoe snel een en ander opgelost gaat worden. Aanbeveling aan anderen is mede hiervan afhankelijk. Update: Lisa dank voor het bellen en de toezegging om het probleem snel op te lossen.

Snelle levering en duidelijke informatie op de site

Snelle levering en duidelijke informatie op de site

Prima levering

Levering en webwinkel prima, jammer dat er net geen instructie video van mijn bestelde product beschikbaar is.

Komt afspraak van bestelling altijd na

Geen gezeur mentaliteit gewoon geleverd binnen afspraak ondanks deze Corona ellende

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ