duidelijke service , in Carona tijd toch vlot bezorgd aardige deskundige monteur, was snel vervangen

Snel en netjes

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle terugkoppeling en goed verpakte zending

Snelle levering, goede kwaliteit

Wat een verschil in geluid zeg! Heerlijk douchen nu.

Uitstekende service en prima prijs

Vanaf het eerste contactmoment ben ik prima geholpen. Ze zijn de goedkoopste op de markt en de service en kwaliteit die ze daarvoor leveren is uitstekend. De monteur die de installatie verzorgde was zeer vriendelijk en heeft uitstekend werk geleverd.

Goed.

Overzichtelijke website en een snelle levering.

Top kwaliteit

Het bestellen gaat super vlot. De levering van de bestelde artikelen de volgende dag. Super bedankt, wij gaan weer verder met monteren.

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie met de klantenservice

Ik kan ventilatieland niet telefonisch bereiken met een vraag over retourzending.Waardeloos dus.

Ik wil graag duidelijkheid over een omruilvoorstel, maar krijg geen antwoord op e-mailcontact en telefonisch is niet mogelijk. Slecht.

Goede prijs en snelle levering

Ruim assortiment dat goed geprijsd is. Bestelling is per omgaande bezorgd, geen klachten

good

good

Gewoon, altijd goed en betrouwbaar

Makkelijke site, snelle hulp, voldoende aanbod.

Mooie shop met top service!

Tijdens de bouw meerdere keren een bestelling geplaatst. En bijna altijd n.a.v. een goed advies van een proffesionele medewerker. En net die ene keer dat er wat miscommunicatie was en wij daardoor een product in huis hadden welke niet volledig aan onze wensen voldeed, kan het product zelfs na de verstreken termijn toch retour! Top service!

uitgebreid assortiment, goede en snelle levering

Snel en correct

Veel keus, zoeken is wat minder gemakkelijk

Overzichtelijke site, snel geleverd!

Site overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Snelle levering en goede communicatie hierover!

Duidelijke website;

Vandaag besteld morgen in huis. Dit wordt ook echt waargemaakt.

Service zoals het hoort! Een 10!!

Makkelijk bestellen Snelle levering Gratis retour Snel geld terug Wat wil je nog meer... Klopt, helemaal niets. Topbedrijf!! John S

Overzichtelijk en snelle service

Ben zeer tevreden over de snelheid dat ik het artikel in huis had.

duidelijke website, snelle levering

product zoeken, bestellen en leveren gaat zeer snel en correct

Top webshop met hoog service-level

Mijn eerste bestelling geplaatst, hierbij zou ik nog m.b.v een kortingscode korting ontvangen, welke per mail zou worden verzonden. Maar er kwam geen mail. Product wel besteld en door een mailtje naar de Ventilatieland heb ik een paar dagen later alsnog de korting op mijn rekening mogen ontvangen. Bedankt daarvoor, bedankt voor de snelle levering en de actie naar aanleiding van mijn mailtje

Goede prijs en prestatie verhouding

Duidelijke website en de geleverde producten worden snel en goed geleverd. Ook zijn de producten precies wat ik had verwacht.

Prima verzorgd snel en volgens afspraak

Eerste keer dat ik bij ventilatieland heb besteld. Bestellen op de site is makkelijk en snel. Site is overzichtelijk en producten goed omschreven. Levering conform aangegeven tijdlijnen. Zeer goede ervaring dank.

Alles werd perfect en zeer snel geregeld.

Mijn ventilatie unit was na nog geen vijf jaar kapot ( lager stuk). Dus er moest een nieuwe komen. Besteld en de volgende dag al geleverd. Super.

soepel

keuze gemaakt,besteld en ontvangen nog niet gemonteerd. volgende week pas de montage.

Goed product

Bestelling voor 2 luchtroosters..heb aangegeven ze op te halen uit kluis in mijn dorp maar werden helaas bij een supermarkt bezorgd..foutje van post.nl...product is prima

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ