Easy shopping, fast delivery

East to find ventilation and accessories, delivery was made in 1 day

Product zoals beschreven en heel snel bezorgd, scherpe prijs wat wil je nog meer.

Materialen waren goed. Helaas 1 product onjuist geleverd, maar dit is zeer snel opgelost. Alleen is het krijgen van een factuur voor de hypotheek wat omslachtig en krijg ik deze niet in een email.

Levering geheel volgens afspraak. Geen enkel probleem ervaren.

In een mum van tijd geïnstalleerd

De mv box kwam zelfs een dag eerder dan ze hadden aangegeven. Het monteren was eenvoudig. De oude box weghalen was lastiger.

Zeer snelle levering

1ste keer wat besteld maar zeer snel geleverd en een goed product

Fijn met het montage filmpje

Goede en snelle levering

Had mijn spullen snel en netjes binnen! Aanrader

Goed product en snelle levering

Goede productomschrijving en netjes volgens afspraak de volgende dag geleverd

Spullen binnen 1 dag in huis. Stille ventilator (Zehnder)

goede wbsite, snel en gesmeerd verlopen, op tijd geleverd engoed werkend apparaat met prima handleiding

Ik kreeg netjes een mailtje dat de bezorging twee dagen later zou komen en excuses. Ook stond er een code in om bij de volgende bestelling korting te ontvangen voor ongemak. Helaas werd de code niet geaccepteerd bij de volgende bestelling. Dat vind ik dan weer een minpuntje..

Goede overzichtelijk site.

Makkelijk te bestellen. Snel bezorgd.

Duidelijk en overzichtelijk

Prima geholpen, ik had nog een vraag per mail gesteld en kreeg vrij vlot al een reactie met een goed antwoord.

Prima levering

Product is zoals verwacht. Goed!

netjes en tijdig geleverd, product goed

netjes en tijdig geleverd, product goed

Prima verpakt en conform verwachting

Prima verpakt en geleverd conform verwachting. Gekozen voor bedrijf vanwege de positieve recensies, kwaliteit van de site en product aanbod.

Bellen netjes terug en weten waar ze het over hebben.

Daar ik een onderdeel mis bij mij bestelling. Is hier netjes over gecommuniceerd. Ook had ik nog vragen of er een afstandsbediening op mijn systeem kan, dit zouden ze uitzoeken en mij hier een mail oversturen Nu nog even afwachten of mijn bestelling en de mail aankomt.

Supert

Hele mooie en goed werkende kwaliteit. Heel blij met de bestelling en afhandeling.

Uitmuntend tevreden

Uitmuntend tevreden goede bezorging en een goede ventilatie

Apparaat werkt prima, in een voor mij wat te uitgebreide versie, missende een batterijversie

Ik ben over de 60 jaar en een verkorte handleiding erbij zou prettig zijn, bv hoe schakel je een alarm uit, als de waarde niet goed is. Dan zou ik het apparaat ook 's nachts kunnen gebruiken. Had ik een batterijversie, dan kon het overal neerzetten en niet afhankelijk van een stopcontact.

Snelle levering, echter is het erg druk

Duidelijke website, veel informatie over producten. Bij inhoudelijke navraag over het samenwerken van specifieke producten heeft het lang geduurd (4 dagen) voordat ik inhoudelijke reactie heb ontvangen. Na nogmaals contact gehad te hebben is er informatie toegezonden, echter was mijn vraag hierbij niet volledig beantwoord. Daardoor toch maar gekozen voor een "tradionele" opstelling en deze besteld. Dit werd netjes, zelf sneller dan verwacht geleverd.

Hopi bon

Zeer tevreden met levering en ventilatiebox

Zeer vlotte afhandeling en goed product,

Besteld, levering dag er na. Goed en stil product.

Ik zocht een nieuwe ventilator voor centraalventilatie systeem in huis. Ik heb goede informatie gekregen over welke mogelijkheden er zijn. En waar ik rekening mee moet houden. De ventilator werd snel geleverd, en was zeer makkelijk zelf te instaleren/ plaatsen. De nieuwe ventilator is veel stiller en heeft een vocht sensor waardoor hij bij het gebruik van de douch, harder gaat draaien. Ook is deze met een ir afstandsbediening te regelen. Kortom een enorme verbetering. Vriendelijke groeten Jeroen

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ