perfect

zo als altijd weer perfect en snel geleverd

Top service met zeer scherpe prijzen!

Al een paar keer wat besteld bij Ventilatieland. Groot assortiment, veel producten op voorraad en erg snelle verzending. Voor producten rondom ventilatie een aanrader!

Snelle levering, goed verpakt.

Naar verwachting

Online shoppen zoals het hoort. Goede prijs, duidelijke afspraken, snelle levering.

Percete producten en super snelle levering! Aanrader.

Prima service.

Na bestelling snel in huis. Beschrijving van product was wat onduidelijk maar na YouTube kregen we toch de batterij erin.

Snelle leveringen en alles tegelijk

snel en goed

op ventilatie gebied hebben ze alles wat je zoek

Gewoon top en voor een goede prijs. Zeer mooie afzuigventielen.

Telefonisch niet bereikbaar

Ben tevreden over de levering. Alleen met vragen over de rekening kan ik bij niemand telefonisch terecht.

Gewoon goed, ondanks vertraagde verzending

Bij het bestellen stond dat de producten op voorraad waren en de dag erna geleverd zouden worden. Ik weet PostNL had het druk. Reden van vertraging was dat een product niet op voorraad was en ik daar op moest wachten. Geen communicatie vooraf, ik heb zelf moeten informeren hoe het gesteld staat met de bezorging. Dat is jammer

Over deze service ‘ventileer’ ik graag mijn mening ;-)

Heldere website en prima service en op afgesproken tijd geleverd.

Snelle levering, veel keuze

Prima geregeld en snel geleverd

Super goed en snelle levering

Heb vaaker iets besteld prima sehr tevreden

Kundige klantenservice en snelle levering

Voor het eerst iets besteld bij Ventilatieland en bestelling was zo gepiept o.a. door overzichtelijke website en klantenservice stond me kundig te woord toen ik en vraag had over mijn product. De dag erna was de bestelling al in huis.

Geen product meer na retour verkeerde levering en geen geld terug..

Verkeerde levering dus retourzending in overleg met hun. Hierna reageert het bedrijf niet meer en maken ze het geld niet over. Je bent dus je (verkeerde) product en je geld kwijt. Ze hebben wel bevestigd het product ontvangen te hebben. Reageren vervolgens nergens meer op.

Ma en snelle service

Besteld en het product kwam snel aangesneld

Prima Service en snel geleverd

Prima Service en snel geleverd en netjes verpakt met prima prijzen.

perfect geregeld netje op tijd en de volgende dag geleverd

Alles de volgende werk dag netjes Compleet geleverd perfect

Bestelling was op tijd binnen! Naar tevredenheid!

Helaas was het niet de goede afmeting. Verkeerde diameter doorgegeven. Ik heb de ventilator teruggestuurd volgens retour formulier en een nieuwe besteld op maandag 25 januari en tevens een andere besteld. Nog niets vernomen. Ik ga ervanuit dat het bij u inmiddels bekend is. Dus is het voor mij nog moeilijk om te beoordelen. met vriendelijk groet Wim Kuijten

Snelle, accuraat en scherp

Snelle, accurate service en scherpe prijs

Besteld, klik,betaald, bezorgd.

Voor afzuigkap luchtkanalen besteld bij ventilatieland. Op deze site terecht gekomen via Google. Eerst wat reviews gelezen, die waren positief en negatief. Dan maar het voordeel van de twijfel, en toch besteld. Keurig netjes werd alles geleverd bij een PostNL servicepunt. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en zal zeker nog een keer bestellen.(als het nodig is) bij deze firma in Eindhoven.

Snelle service en alles op voorraad

Veel verschillende materialen besteld, alles was op voorraad en geleverd binnen 1 dag.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ