Goedkoop, goede service en snelle levering

Ik ben zeer tevreden. Site was duidelijk, producten die ik had besteld waren goedkoper dan op andere sites en zeer snelle levering. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al geleverd. Top service!

heel goed

mooie website, duidelijk. Vooral met de instructie filmpjes

Bestelling ging fout, maar super opgelost.

Duidelijke website en fatsoenlijke prijzen.

Goed en snel geleverd, kortom zeer tevreden.

Bereikbaarheid voor technische vragen ZEER SLECHT !!!

Geachte, Spijt dat we bij jullie onze HomeEvap hebben aangekocht, er zijn een paar onduidelijkheden mbt de afstandbediening en proberen iemand hierover aan de lijn te krijgen, komen telkens uit bij telefonistes, die verwijzen ons naar de LiveChat, die ook de hele ochtend al Offline is. Op de LiveChat staat, wanneer deze Offline staat, kunt u gewoon eenvoudig bellen met Ventilatieland, maar dan krijg je vanzelf weer de telefonistes aan de bel die na uitleg van de bereikbaarheid doodleuk vertellen dat er ook een terugbelverzoek kan worden gemaakt maar dat dit wel 3-4 dagen kan duren voordat er op gereageerd wordt. Wat een ontzettend onprofessioneel bedrijf zijn jullie. Nogmaals spijt van deze aankoop bij Ventilatieland. Beste geïnteresseerden in producten die te koop zijn bij Ventilatieland, zorge dat je ze elders koopt waar technische ondersteuning wel bij de normale gang van zaken hoort !

Duidelijke webshop, ruim assortiment, makkelijk bestellen en snel in huis.

Heb mijn oude woonhuisventilator vervangen i.v.m. geluid en energieverbruik. Kwam de Ocron met vochtsensor en RF bediening tegen. Kon zo 1 op 1 vervangen en alles functioneerd zoals omschreven.

Binnen 24 uur geleverd, goede prijs, duidelijke factuur!

Binnen 24 uur geleverd, goede prijs, duidelijke factuur!

Prima website prima service

De bestellingen zijn goed en snel aangekomen

Snel en correct geleverd

Doet wat het moet doen. Na 30 jaar de oude vervangen binnen 30 minuten gereed

Goede producten en snelle levering!

Goede A-merk producten voor een scherpe prijs. En was snel geleverd! Zeker Handig als je eens extra onderdelen nodig hebt zoals een draadloze afstandsbediening voor je ventilatiebox.

Snelle levering!

Moeiteloos besteld, en de volgende dag geleverd. TOP!

Geweldige customer service, zeldzaam in deze tijd!

Meerdere adapters gezocht voor onze mute CO2 meters, dit product was niet gemakkelijk te leveren. Er is zeer adequaat op mijn vraag gereageerd, de zelfde dag was alles nog geregeld. Uitermate vriendelijke en behulpzame mensen zijn er werkzaam bij ventilatieland. Absolute top service!

Positief, maar verbetering mogelijk

Op zich positieve ervaring met de bestellingen en service. Echter, sommige artikelen kwamen beschadigd aan of werden niet geleverd. Dit werd wel snel opgelost, maar was niet duidelijk wanneer werd geleverd.

Goede overzichtelijke site, snelle levering, geweldig product

Voor onze nieuwe badkamerafzuiging hebben we besteld bij ventilatieland.nl. Fijne overzichtelijke site. Snelle levering. Geweldige afzuiging met vochtfilter en afstandbediening gekocht. Een aanrader. Mijn zus gaat binnenkort ook bestellen.

Top service!

Heldere uitleg en instructies op de website. Ook de eigen productvideo's zijn top! Producten waren snel in huis, aanrader om bij Ventilatieland te kopen!

Alles perfect geregeld

Mijn ervaring met ventilatieland was dat alles prima geregeld was

Top en netjes

Dit was mijn eerste opdracht voor het leveren van een ventilator, deze is keurig conform de afspraak geleverd en goed kwaliteit.

Snelle levering en super kwaliteit een aanrader.

Correct en snel

Overzichtelijke gebruikvrendelijke site . De vezending was iets vertraagd hiervan werd ik netjes op de hoogte gesteld , al met al kwam de bestelling toch snel

Ventilator besteld met verschillende hulpstukken. Werken prima. goed materiaal.

prima aanbod goede prijzen

leuke site

Goede shop, snelle levering, service kan beter

Ruim assortiment en goede/snelle levering. Support, vragen over product keuzes vind ik doorgaans te traag. Mensen niet bereikbaar, doen 1 poging om terug te bellen en laten het daarbij hangen. Chat wordt vaak niet live geantwoord. Ik mis een WhatsApp ingang. Wat mij tegenviel is dat ik een afdekraam voor een Duco regelaar zocht en toen werd mij verteld dat jullie geen losse componenten leveren. Dat vond ik niet prettig, viel tegen.

Transparant

Snelle afwikkeling en goede service

Goed geholpen bij het magazijn.

Goed geholpen bij het magazijn.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ