Snelle levering van uitstekend apparaat

Zoals beloofd werd de co2 meter snel bezorgd en inmiddels het apparaat met volle tevredenheid in gebruik

Quick delivery and nice product

I ordered 5 air valves on the website and I am satisfied with the delivery time and quality of the products.

Top en snelle levering

Top en snelle levering

Makkelijk website, goede prijzen en snelle levering

Bedankt voor het snel verwerken van mijn order. Krijg het in 2 losse bestellingen binnen, gesplitst tussen grote en kleine onderdelen. Super goed assortiment met veel keuzes :-)

Zeer snelle en duidelijke verkoop,lees,verzending.

Goed!

Fijne winkel

Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen en de product omschrijving was heel duidelijk op de website waardoor ik makkelijk het juiste product heb besteld. Kwaliteit is goed het ziet er mooi afgewerkt uit.

Snel geleverd en perfect werkend

Na veel irritatie van onze 35 jaar oude ventilatie systeem eindelijk even op de bank een nieuwe uitzoeken... De prijs viel mij reuze mee en de montage, goed zelf te doen, was ook in 15 minuten gebeurd. Voor de handigheid in huis heb ik een tweede draadloze schakelaar mee besteld en het koppelen hiervan was ook reuze simpel. Duidelijk en snel goed resultaat

Alles perfect geleverd, super snel bezorg en wij zijn super tevreden.

Uitstekend!

Een héle goede ‘site’ en keurig van alles op de hoogte gehouden!

Nog niet in gebruik, maar de levering was snel en goed verpakt.

nog niet in gebruik, monteur komt woensdagmiddag om hem te plaatsen

Goede voorlichting, overzichtelijke site

Advies gevraagd telefonisch. Werd een terugbelverzoek aangemaakt voor het juiste advies. Zou dezelfde dag terug gebeld worden, dit werd een dag later. Jammer maar ken gebeuren. Advies kon ik wat mee en heeft mij geholpen de juiste keuze te maken. Pakket in goede orde ontvangen.

Goede prijs kwaliteit en zeer snelle levering

Voor de eerste maal iets besteld, een duidelijke en geodwekende website en prima product

prima service

prima service

Overzichtelijke website, Snel geleverd Alle producten naar wens

De website is duidelijk. De bestelling is snel geleverd en alle producten waren naar wens.

duidelijk beschreven product, snel geleverd

In webshop makkelijk te vinden wat je nodig hebt. De producten zijn duidelijk beschreven en na bestellen snel geleverd

Uitstekende snelle service!

Via ventilatie land eind van de middag een itho ventilatie systeem besteld. De volgende dag vroeg al binnen! En er wordt zeer netjes gewerkt met het materiaal. Er zat bubbeltjes plastic omheen en een stevige doos. Ook ben ik blij met het itho systeem, erg stil en werkt fantastisch om al het vocht uit de bijkeuken te trekken. kwaliteit voor een mooie prijs.

snelle levering en een normale prijs

kwaliteit was goed nette afhandeling en snel,kon het mooi volgen op het internet hoever mijn pakketje was

Ik wacht nog op een retour zending

Overzichtelijke site, goede prijs en snel geleverd

Prima site.. hier ga ik vaker bestellen

toppy

voldoet aan de verwachtingen en snel geleverd

Super snelle levering

Snelle levering. Goed verpakt.

geweldig top

vlot geregelt

De bestelde ventilator tegen een prima prijs snel in huis. Fijn ook dat de website veel technische info geeft over de ventilator.

Prima en snelle levering!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ