Alles in orde

Overzichtelijke site, eenvoudig te bestellen, stipte bezorging.

Bedrijf bezorgd goedkoper tijd, gewoon goede service !

Kijken, betalen en hebben, goede overzichtelijke sit

Goed geregeld

Bestelling is helemaal goed gelopen en geregeld.

Prima!!

Vlotte levering en als omschreven.

Word goed geholpen

Goed advies over een afsluit deksel

Goede snelle levering

Keurige offerte en duidelijke afspraken

Prettig bedrijf voor uitleg en offerte berekening. Komt afspraken na.

Snelle en goede levering

Super geholpen! Heel erg tevreden.

Bestelling geplaatst en betaald. Kreeg een mail dat er iets 1 dag later zou komen vanwege voorraad. Ik kreeg meteen korting op me volgende aankoop! Super goeie service en betaalbare prijzen!

Mooie en stille ventilator maar niet zo zuinig als ik verwacht had. Hier heb ik helaas te weinig naar gekeken.

Primaa kwaliteit

De bestelling en alles online was snap geregeld, helaas (netjes een dag na bestelling) en mailtje ontvangen dat de post vertraagd was met ander halve week. Hierop gereageerd met hoe het dan moeilijk is dat alle producten nog als voorraad artikel op de webshop sturen aan geboden geen ik geen reactie op mogen ontvangen. Producten zelf waren netjes verpakt en van goed kwaliteit.

Super service!

De bestellingk werd later verzonden. Hiervan werden we meteen op de hoogte gesteld en ontvingen we een tegoedbon voor de volgende bestelling. Super service!

Prima product, snelle levering, duidelijke website

Prima product, snelle levering, duidelijke website

Overzichtelijk. Op de website Snelle revering Prima ervaring

Goede aankoop

Na contact gehad te hebben met de klantenservice over een afzuigslang en de levering was erg vlot. Heb meerdere apparaten en onderdelen gekocht en alles werkt naar behoren.

Besteld en geleverd !!!!

Prima online bedrijf !!!!! Snelle levering !!!

Mooie producten

Mooi assortiment, snelle verzending!

Telefonisch contact bij afhandelen retournering + technische vragen

Diverse personen (mannelijk en vrouwelijk) gesproken. Allen zeer service gericht en deskundig. Ik ben goed geholpen.

Goed advies en snel

Ik heb er niks aan toe te voegen.

goede en duidelijke website, goed product en perfecte verzending

zie boven

Geleverd zoals afspraak

Goed en snelle levering

Prima prijs-kwaliteitverhouding snelle levering

Prima service. Op vrijdagavond besteld en maandag in huis. Ventilatie nog niet geïnstalleerd maar lijkt te voldoen aan alle verwachtingen en beschrijving.

Verkeerd onderdeel geleverd,omruilen duurt erg lang

Het verkeerd geleverd onderdeel kan omgeruild worden maar dit kan 14 dagen duren, dit is veel te lang. Na een telefoontje met de helpdesk wordt keurig verteld dat het twee weken kan duren. Onacceptabel lang .

Niet gekregen wat ik ervan verwachte

Ondanks dat ik mijn vraag voorgelegd heb aan mevr. Chantal janssen Over het juiste type filter heb ik toch nog verkeerde filters gekregen en heb ik ze moeten verknippen

Snel en accuraat geleverd!

Hoefde na het bestellen niet lang te wachten op de levering, dus dat was prima geregeld. Alles klopte met wat ik had besteld, maar het paste niet op elkaar, omdat ik niet goed naar de specificaties had gekeken, dus wellicht is het een idee om bestellingen aan een lichte controle te onderwerpen en vragen te stellen aan de klant wanneer er een vermoeden is dat er iets niet in orde is?

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ