Makenwaar wat ze beloven!

Product selectie is eenvoudig met de technische specificaties. Eenmaal besteld en betaald wordt opgevolgd met duidelijke communicatie en snelle levering zoals beloofd. Super makkelijk waardoor na bestellen de voorbereidingen konden worden getroffen en na ontvangst van de bestelde goederen op diezelfde dag de klus kon worden afgerond.

Helemaal top

Mijn bestelling heerlijk mooi op tijd in huis ventilatieland echt geweldig

de ervaring met ventilatieland is goed

Goede producten en goed contact.

snelle levering goede prijs

Snelle levering goede prijs Meer hoef ik niet te schrijven... Top!!!!

gewoon prima

Prima bedrijf, afspraak is afspraak

Snel en correct

Ze zeggen wat ze doen en doen wat en zeggen.

Prima snelle levering

Alle onderdelen snel geleverd.

Via de website een ventilatie unit besteld tr vervanging van de oude. Goede informatie, snelle levering en betaling via afterpay. Top.

Alles keurig afgehandeld

Prima verlopen levering.

Past perfect en supersnelle levering.

Super snel en netjes verzorgd!

Net bedrijf, alles snel en keurig verpakt Gelevert. Zeker een aanrader!

Goede comunicatie en service

Eenvoudig te bestellen, overzichtelijk, snelle levering!

Zie boven

Duidelijke website, vlotte levering

Goede overzichtelijke website producten goed te vinden.

Goed en ruim assortiment, overzichtelijke zoeken naar producten en levering volgens opgegeven planning/mail.

Snelle levering, veel keus en goede prijs/kwaliteit

Wij zochten 3 nieuwe witte ronde ventilatieroosters. Snel de juiste gevonden bij ventilatieland en gauw in huis.

Met de juiste kennis van materiaal

De we site is heel overzichtelijk groot aanbod voor materiaal voor ventilatie zoals voor de pro en voor de handyman. Verder is het snel geleverd en goed ingepakt zodat het niet beschadigt ga zo door

Duidelijks site

Prima site, keurig geleverd.

Keurige snelle levering.

Klantondersteuning zeer slecht!

Klantenservice kan niet direct antwoord geven op een vraag over een product en kan mij ook niet doorverbinden naar een collega. Ik moet hierover teruggebeld worden, wanneer en of hoe laat =??? Wordt dan, natuurlijk, op een voor mijn onmogelijk moment teruggebeld. Bel dan nogmaals terug omdat ik toch graag mijn vraag beantwoord zie, zelfde verhaal.... nu 2 dagen later nog géén reactie gehad, behalve van Lisa die verantwoordelijk is voor de klanttevredenheid. Zij stuurt mij een mailtje om een review... bij deze! Een ontvreden klant die het aangekochte product, vanwege slechte klantenservice, heeft teruggestuurd en adviseert géén zaken met deze onderneming te doen!

Zeer slecht

Moeilijk te bereiken als nodig en slechte service , bellemerde het voortgang in ons werk jammer , maar koop niks meer dan maar alternatief

Slechte communicatie of beter Geen!

Niet best

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ