Zelf voor klein spul duidelijk makkelijk en snel

toppie =)

goed advies gekregen van een dame over aankoop mechanische ventilatie. levering ook keurig snel.

Materiaal goed en op tijd geleverd

Website vind ik niet echt duidelijk, als je één pagina terug gaat kan je weer helemaal opnieuw beginnen. Voor de alu afzuigslang van 120mm had ik een plafond bevestiging nodig met slangaansluiting aan één kant, niet te vinden. Verder zou ik 5 euro korting krijgen bij een volgende bestelling en ik zou dezelfde middag nog teruggebeld worden omdat ik met een vraag zat, dat werd dus de volgende dag en toen hoefde het niet meer.

Zeer snel en vakkundig geleverd

Wij hadden de volgende dag onze bestelling al ontvangen.

Prima bestelervaring, pakket was snel geleverd en netjes verpakt.

Goed advies en fijne service

Goed advies en fijne service, no nonsense en retour nadat ik iets besteld had wat niet juist was geen probleem.

Makkelijk en goedkoop

Het ging heel makkelijk om iets goedkoop aan te schaffen en de levering was supersnel.

Binnen 3 dagen geleverd

Bestelde producten op voorraad, door Corona-drukte paar dagen wachten tot levering aan huis.

een uitgebreid assortiment

Wat een verademing, op zoek naar ventilatie roosters en ventilatoren, dit is de plek om te zijn. Uitgebreide omschrijvingen en goede documentatie, alles wat je nodig hebt om ventilatie vraagstukken op te lossen.

Beste prijs ik kon vinden, snelle levering. Alles goed.

Vorige week heb ik hier Itho Daalderop een paar smart stekkers gekocht. Ik ben helemaal tevreden - snelle levering, beste prijs (die stekkers zijn overal duur) en goede resultaat.

Hoewel het de eerste bestelling was werd ik al gelijk verrast door het gemak van bestellen!

Goede en snelle levering van het bestelde! Kwaliteitsproduct!

Goede en snelle service

Meerdere ding besteld voor badkamer renovatie en alles snel geleverd en goed verpakt Was 1 ding vergeten te bestellen maar omdat het al verstuurd was kon dit er niet meer bij

goed overzicht en makkelijk bestellen.

gewoon goed.

Duidelijke website

Kon goed mijn keuze maken.

Prima bedrijf, van bestellen tot afleveren, alles volgens verwachting verlopen. TOP

Voor het eerst hier besteld. Alles gegaan zoals verwacht. Vlotte transactie en alles werkte. Zeer tevreden.

Artikel iets later geleverd maar meteen verontschuldig voor de vertraging en 5€ korting bij de volgende aankoop

Leuke site

Goede service en snel geleverd!

Goed en snel

Grote keuze uit producten Makelijk te vinden in de webshop Snel geleverd aan huis Producten netjes verpakt En goede kwaliteit

Alles voorspoedig verlopen., product nog niet kunnen testen

Alles voorspoedig verlopen., product nog niet kunne testen

Goede communicatie

De levering was wat vertraagd maar dat werd tijdig doorgegeven. Verder tevreden over de levering. Mijn vraag over de luchtdoorlaatopening kon niet beantwoord worden dat was wel jammer maar gelukkig voldoet het rooster. Met groet André van der Horst

Goed keurig afgeleverd

Zou zo weer wat bij jullie bestellen

Goe, snel en btrouwbaar

Vlot op internet datgene gevonden wat ik nodig had. Vervolgens de levering binnen 24 uur, chapeau !

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ