Geen negatieve ervaring. Levering zoals het hoort.

Bestellen en leveren zoals het hoort. Geen negatieve ervaring. Volgende keer zou ik hier weer bedtellen.

Prima spul

Geleverd op de juiste datum

Snel, prima prijs, goede kwsliteit

Perfect product en makkelijk in te stellen

Snelle levering en eenvoudig te monteren.

Duidelijke site snelle af handeling

Snel geregeld.

Was snel geregeld, alleen jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zat. Maar is verder wel gelukt.

Het product werd snel bezorgd tegen een redelijke prijs en zonder verdere onkosten. De gebruiksaanwijzing liet te wensen over en het bijgevoegde schema is voor een leek niet te gebruiken noch te begrijpen. Zoiets simpels als het vervangen van een schakelaar voor de centrale luchtververser kan voor een leek een probleem zijn. Je bent dan wel gebaat met een duidelijke aanwijzing.

Juiste spullen die ik zocht

Goede service .juiste delen geleverd Jammer dat het druk was met leveren bij de post,waardoor de bestelling i 2 keer binnen kwam

Pervecte levering

Voldoet aan mijn verwachting

Met de feestdagen een bestelling geplaatst en toch snel geleverd.

Goede en snelle service

Zeer goed geholpen, de website is duidelijk.

Prima website en bestelproces

De website geeft duidelijke productinformatie zodat goede selectie mogelijk is. Het orderproces verloopt gemakkelijk en duidelijk. De communicatie rond de levering is volledig en de levertijd voldoet aan de verwachting. De waarde en prijs verhouden zich goed tot elkaar. Een aanbeveling waard!

Thuiswinkelen zonder zorgen

Perfecte thuiswinkel mogelijkheid, nette verpakking en punctuele levering.

Snelle levering van een goed product.

Product zoals omschreven. Snel geleverd. Alleen de gebruiksaanwijzing zou iets duidelijker mogen.

Snelle keurige bezorging

Snel en goed verpakt bezorgd.

Snel en goed

Correct geleverd, ook de nabestelling.

Alles conform afspraak

Op tijd geleverd conform afspraak. Het geleverde was al vooraf ingestelde en werkte volledig na installatie

Helemaal goed!

Duidelijke website, goede prijs en vlotte levering. Wat wil je nog meer. Daarnaast was Ventilatieland de enige plek waar ik vond wat ik nodig had.

Alles perfect geregeld en snel.

Alles goed geregeld en keurig op tijd.

Zonder problemen een nieuw afzuiging

Onze mechanische ventilatie was kapot, door de uitgebreide omschrijving op de website hebben wij de opvolger van onze huidige kunnen bestellen en zonder problemen kunnen installeren. Ook deze werk weer op de draadloze afstandbediening. Top geregeld!

Ruim aanbod en snelle levering

Overzichtelijke website. Makkelijk en snel kunnen bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Snelle afhandeling en levering met goede terugkoppeling.

Besteld en snel geleverd

Duidelijle website. Makkelijl bestellen en ondanks de drukte bij de post snel geleverd.

Betrouwbare webshop

Het bestelde artikel was snel in huis. De website is overzichtelijk en heeft handige instructievideo's.

Kwaliteit, duidelijke communicatie en snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Had het op vrijdag besteld en heb het maandag opgehaald. Snelle en vakkundige service

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ