Topservice

Vlotte afhandeling, ondanks de decemberdrukte!

Vriendelijk en dame wist meteen waar ik info. Over wilde hebben

Goede en begrijpelijke website. Snelle verzending. De doos was wel erg groot voor mijn bestelde waar.

Snelle levering, alle benodigdheden op één plek!

Goede service, snelle levering, alles wat ik nodig had op één plek, ideaal!

Super tevreden!

Correcte afhandeling van de opdracht, leveringen volgens afspraak en zeer snel, zeker in deze drukke periode! Uiterst tevreden over het geleverde product. Compliment!

Kundige club mensen met oog voor de klant.

Aan de voorzijde heb ik veel vragen gesteld. Deze zijn keurig beantwoord. Ook is de bestelling punctueel geleverd.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Nu al voor de derde keer iets besteld en de snelheid van de levering is altijd volgens voorspelling.

Ben zeer tevreden.

Duidelijke en heldere website met goede zoekmogelijkheden.

Ondanks de feestdagen toch een snelle levering.

Ondanks de feestdagen toch een snelle levering. Maar slechts een matig artikel, gevelkap voor de afzuigkap. Het aanzien is best knap, maar als je wat beter kijkt zie je de miezerige puntlasjes en de slecht passende rubber afdekrand. Bij deze zat ook het afdicht/anti rammel foam op de klep scheef en half los, gelukkig kon ik dat zelf herstellen en hoefde het artikel niet retour. Groet Ad.

Zeer vriendelijke service

Behulpzaam , geduldig en vriendelijk geholpen met verkoop en installatie vragen.

Advies was super en ook de snelheid van de levering

Alles klopt Advies en snelheid van levering

Snel en perfecte service!!

Ventilatie boks besteld deze was er sneller dan verwacht.

Scherpe prijs en snelle verzending

Duidelijke website, scherpe prijzen en een snelle verzending

Snel en goedkoop

Netjes verpakt, snel, ondanks de kerstdrukte en goede spullen. Duidelijke communicatie

Prima geholpen

Prima geholpen

Prima service, vriendelijk contact, snelle levering en retour indien nodig

Mijn artikel was beschadigd aangekomen, gevallen tijdens de verzending. Via de website chat contact gemaakt en retour verzoek met fotos gestuurd. Er werd direct geregeld dat het artikel retour kon en opgehaald worden. Ik had de pijpventilator de andere dag namelijk nodig omdat de installateur zou komen.

Snel geleverd goed product

Bestelling snel in huis goed verpakt en materiaal kwalitatief goed!!

Snel geleverd, product volgens omschrijving

Snelle en goede levering

Goed en snel geleverd

Ben zeer tevreden.

Alles top geregeld netjes verpakt en snel ontvangen ondanks drukte. Prijs kwaliteits ook in orde.

Duidelijke prettige website

Goede tips en uitleg en snelle levering ondanks corona drukte!

Mooi stil apparaat. Snelle installatie.

Slecht

Slechte technische hulp. Na goed gevolgt keuze menu via optie 1 .kreeg ik eerst een man die van niets wist en ik zou terug worden gebeld. In de middag weer gebeld nu met een dame die ook niets wist en weer zou ik terug worden gebeld. Maar plafond moest klaar dus heb ik mij bij een andere firma gemeld met mijn vraag en die konden mij gelijk helpen. En ik kreeg te horen dat het heel druk was met bestellingen. Maar ik had een technische vraag of al deze mensen ook technische vragen hadden lijkt mij stug zei bestelde.

Goed bestelbaar, goed geleverd(snel)

Mijn ervaring is goed geweest, mijn product wat ik besteld had heb ik geroutineerd omdat het onderdeel wat ik thuis heb niet werkt Nu wil ik een hele set bij jullie kopen Als mijn retourgeld is terug gestort ben ik echt tevreden

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ