Perfect op tijd

Handig om zo een site te hebben

Goed en makkelijk te instaleren

Goed alleen bediening werk andersom dan dat er op staat

Gemakkelijk te bestellen met een vlotte levering

Op de website werden de verschillende mogelijkheden binnen de Stork mechanische ventilator goed uitgelegd. Het bestellen ging vlot en de bezorging was binnen 24 uur.

Snelle levertijd!

Prettig apparaat, een verademing tov het vorige exemplaar. Zelf geïnstalleerd. Afstandsbediening met automatische stand ook heel aangenaam.

veilig en goede service

hoewel verkeerd besteld, toch heel snel hersteld. goede website..HNY

Alles vlot en volgens afspraak.

Prima en vlot volgens afspraak. Vlekkeloos.

Het juiste product én de juiste service.

Prima keuze aan producten. Plus goed antwoord op een vraag!

Zeer goed. Top!!

Snel geleverd.

Alles correct afgehandeld, allen moest in de contactloze twee draden omzetten.(prille aansluitng)

Niks op aan te merken. Goede service.

Ventilator box besteld, volgende dag geleverd, zoals aangegeven. ook in deze corona tijd. aangesloten volgens instructies, werkt een stuk stiller als de vorige box.

Goede afzuiging. Makkelijk te installeren. Zou wel fijn zijn als er een uitgebreide gebruikers handleiding bij zet.

Goede spullen en perfect geleverd in deze drukke tijden.

Beste Lisa, Ons Orcon huisventilatorsysteem is bezorgd in de drukke dagen voor kerst.Drie dagen kwamen er drie pakketten met de materialen voor een compleet afzuigsysteem. Snel alles geïnstalleerd en dus tijdens het kerstgourmetten alle dampen snel en geruisloos afgevoerd! Prima spullen voor een goede prijs.

Puf

Bestel 2 x hetzelfde en ontvang 2 verschillende...

Prima ventilator

Prima afzuiger maakt wel veel lawaai, wij hebben twee afzuig punten die boven de douche cabine vrijwel dicht gezet anders wordt het erg koud in de cabine.

Mooie producten voor een goede prijs. Ik heb een lamp met transportschade binnen gekregen. Na een mailtje had ik de volgende dag een nieuwe! Erg goede service.

Snelle levering en lage prijs

Zeer tevreden met ruime keuze en de snelle levering

Snel en duidelijk

Alleen jammer dat de 2 slangenklemmen niet gewoon konden worden toegevoegd en dat ik die ter plaatse met mijn telefoon moest bestellen... Maar het telefoon signaal was erg slecht. Maar verder toch gelukt.

Snelheid van leveren is top!

Ik had gezien de lockdown echt even zorg hoe ik dit binnen kon krijgen. Maar dit was snel op de site te vinden en geleverd.

Gewoon geweldig

Zeer goede omschrijving zeer snel geleverd prima winkel

prima service

goede website en hebben alles.

Prima product en levering

Fijne ventilator. Volgende dag geleverd

Prima levering maar specialisten zijn zeer slecht bereikbaar

Na levering lukt het niet om een 'specialist' aan de lijn te krijgen die me kan helpen met het uitzoeken van de laatste onderdelen voor montage

Goede service en optijd geleverd

Er werd goed gecommuniceerd over mijn bestelling en hij kwam binnen op de afgesproken datum.

Goede respons op vragen, planning loopt achter

Het uitwisselen van gegevens en advies verliep goed. Het koppelen van een order met die uitwisseling ook. De terugkoppeling van levering en vertraging van installatie ook. Maar ik wacht nu ruim 2 weken op een datum voor installatie en levering terwijl ik wel al betaald heb.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ