Keurig en snel ontvangen

De order was keurig verpakt en op tijd ontvangen, ondanks de kerst drukte.

Snelle levering. Kan alleen de werking nog niet checken

Hallo, ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen. Helaas is het apparaat defect, waarmee deze afstandsbediening zou moeten werken. Ik kan daarom de J.E. Stork draadloze zender RFZ WIT voor CMFe nog niet gebruiken. Hopelijk zal begin 2021 het probleem met dit appartaat worden opgelost, waardoor ik ook het bij u aangeschafte artikel kan gebruiken/testen.

Super snelle levering

Zeer snelle levering in een hele drukke periode. Fijn dat je ook achteraf kunt betalen

Good assortment and fast delivery

There is nothing to add. Great online store

Mooie producten, vakkundigheid bij vragen minimaal

Ventilatieland heeft veel producten van goede kwaliteit. Ik had een snelheidsregelaar aangeschaft voor een Ruck ventilator. Snelle bezorging, goed verpakt dus dat was dik in orde! Het bleek dat de regelaar bij lage toeren zorgde voor een behoorlijk luide brom in de ventilator. Daarover heb ik een mail gestuurd. De mails werden telkens snel en vriendelijk beantwoord. Echter inhoudelijk kwam ik er niet verder mee. Zo werd me gevraagd foto's te sturen van de manier waarop ik de ventilator aangesloten had op de regelaar. Ik heb duidelijke foto's verstuurd, maar ik kreeg als antwoord dat "een elektricien hier meer in zou kunnen zien dan wij". Enigszins verbijsterd heb ik besloten het product maar te retourneren en een andere oplossing te zoeken.

Itho Daalderop CVE-S Optima is niet stil zoals geadverteerd - integendeel

Heb 22 jaar oude Itho CVE-166 mechanische ventilator vervangen door nieuw model Itho CVE Optima Inside van hetzelfde merk met moderne features wegens de beloften in de brochure: - stil - lager energiegebruik. Meteen bij opstarten bleek: de motor/ventilator maakt een schraperig/bonkend geluid. Na een aantal dagen nog steeds. Zowel in stand 1 als stand 2 blijft de box een irritant geluid voortbrengen. De oude box deed dat niet. Heb dit aangekaart bij ventilatieland en ze hebben me aangeraden de potmeter voor het laagste toerental hoger te draaien. Dat helpt niet. Het irritant geluid blijft. Omdat de box op zolder hangt (2-onder-1-kapper) heeft iedereen op een slaapkamer er "plezier" van. Met daarbij altijd extra ventilatiegeluid in het hele huis en ook nog een hoger stroomgebruik. Dat is dus geen upgrade. Tegenvaller is ook dat de auto stand (stand 2) niet terug gaat naar het lage toerental van stand 1 als de sensoren geen verhoogd CO2 of vocht meten! Dus in stand 2 is er altijd een verhoogd windgeruis bij de luchtventielen te horen, wat erger wordt als de potmeter hoger wordt gedraaid. Achteraf las ik in de handleiding dat alleen in stand 2 de CO2 en vocht sensoren worden gebruikt. Dus als je van plan bent voor de rust veel stand 1 te gebruiken (bv alleenwonend or uit gewoonte) dan is een Itho met sensoren zinloos. Ik lees op het forum van ventilatieland alleen positieve beoordelingen. Op andere fora blijken nu achteraf heel andere geluiden te horen te zijn van mensen met dezelfde ervaring ik, zonder dat er een passende oplossing komt. Te beoordelen aan de kwaliteit van onze oude Itho was Itho Daalderop wellicht ooit een A-merk met goede kwaliteit maar met deze ervaring heb ik er een heel ander beeld bij gekregen. Ik wacht nog even of ventilatieland met een oplossing komt (al dan niet met hulp van hun leverancier Itho Daalderop), anders gaat de oude er op en wordt het zoeken naar een ander & beter merk want deze box wil je echt niet in je woning hebben.

Aanbevolen

Snelle levering Goede service

Netjes en op tijd

Netjes en op de afgesproken tijd

Heel Goed, cijfer 8

Een snelle afhandeling. Klein minpuntje is dat je de handleiding/ documentatie moet downloaden en niet meegestuurd krijgt.

Bestelling was er op de dag zoals het gepland stond. Prima verpakt!

De ventilator ventileert het huis heel goed.

In mijn huis was de lucht niet 100% geventileerd, maar na het kopen van deze ventilator is de lucht kwaliteit veel beter. Het vochtpercentage in de lucht in het huis is gedaald.Doordat het vochtpercentage is gedaald voel ik me beter thuis en slaap ik met een goed gevoel.

KWALITEIT GOED. LEVERTIJD OK, PRIJS OK

Betrouwbaar met een kwaliteitsproduct.

Prima snel geleverd en makkelijk te installeren

Prima snel geleverd en makkelijk te installeren

super

bestelling goed kunnen volgen en op tijd

Goed product, goede service

Onlangs een nieuwe mechanische ventilatie unit besteld. Product is snel en juist geleverd. Had gekozen om het zelf te monteren, wat goed te doen was. Tijdens het installatieproces liep ik toch nog tegen een vraag aan. De klantenservice was goed bereikbaar en heeft de vraag kunnen beantwoorden waardoor ik weer verder kon.

Goed bezig.

Super snel bezorgd.

Top geregeld, en zeer snel geleverd.

Website zeer gebruiksvriendelijk, goede levering! Je wordt keurig op de hoogte gehouden qua levering en verzenden.

Goed advies Snel geleverd Goede prijs

Mooi op tijd opgeleverd

Op tijd en netjes geleverd.

Super snelle service

Top voor mekaar

Geheel volgens verwachting.

On line besteld en afgehaald bij het magazijn. Prima apparaat voor een goede prijs.

Goed snel betrouwbaar

Gewoon goed zonder poes pas. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Degelijke producten voor een goede prijs. Snelle levering!

Degelijke producten voor een goede prijs. Snelle levering!

snel geleverd, zag er prima uit

Zie boven

1047 Park Forum