Ventilator was vervanging van vorige .

Goede website. Voldoende assortiment. Redelijke prijzen. Geen lange levensduur gehad. Helaas Goede afzuiging.

Snelle afhandeling van bestelling

Product op dinsdag 22-12-2020 besteld en op donderdag 24-12-2020 al binnen in deze hectische tijd van het bezorgen. Wij zijn dus zeer tevreden over de snelle afhandeling.

De andere dag al in huis en prijs kwaliteit echt geweldig !

Uitstekende ervaring met ventilatieland!

Zeer snel en attent gereageerd op mijn mail i.v.m. de installatie van een BBQ-afzuiging. Spullen besteld en deze kon ik dezelfde dag nog af laten halen in Eindhoven. Alles netjes ingepakt geleverd gekregen. Zou deze winkel zeker aanraden.

Correct geholpen

correct geholpen

prima service

2 identieke producten (CO2 meters) waren niet op voorraad, maar ze werden keurig bezorgd, zelfs 1 week voor de voorspelde datum. goede uitleg + reviews op de website over het product.

Goed geregeld.

Goed geregeld en snel geleverd. Ondanks de drukte rond de feestdagen

Snelle levering, prima product

Ventilatieland bood me precies wat ik zocht en kon al de volgende dag leveren. Installatie was een fluitje van een cent en product voldoet uitstekend!

Snelle levering, alleen niet verteld dat zelfklevend betekent dat je zelf nog dingen moet aanschaffen om het zelfklevend te maken

Snel en goed geleverd

Ondanks de lockdown snel geleverd. Materiaal is ook goed kwaliteit.

lang wachten op product en veel reclame die ik hinderlijk vind.

Bestel product word door gesluisd naar ventilatie land , moet lang op product wachten zonder te weten waardoor dit komt, ondertussen word ik bestookt door reclame materiaal. en daarna veel mailtjes over dat het bezorgt gaat worden , onderweg is , aangekomen is?

Product en dienst verlening valt tegen

De gekochte ventilator diende te vervanging van een bestaande ventilator. Het product besteld en één op één aangesloten. Maar ventilator ging niet draaien. Contact gezocht met de helpdesk, technische ondersteuning was vanwege corona op dat moment niet mogelijk. Een tijdspad afgesproken wanneer ik teruggebeld zou worden. voortijdig wel per email een advies gegekregen waar het mogelijk aan zou liggen. dit wel als positief ervaren. Vervolgens gebeld en gemaild maar bleef het stil. Uiteindelijk maar lokale ondersteuning gezocht. Ventilator werkt is wel minder kracht waardoor ramen na het douchen als nog open moeten. of op stand maximaal wat betekend dat er geluidsoverlast is in de keuken. snelheid van product afhandeling/levering wel goed.

Overzichtelijkr website, scherpe prijs, snelle levering

Uitsteked geregeld

heel goede service

er werd goed geanticipeerd op mijn bestelling

Snel en vakkundig alle producten voordelig afgeleverd

Rond de Kerst werd een volledig nieuwe aansluiting van mijn centrale afzuigunit in onderdelen geleverd. Geen missende onderdelen of na-leveringen betekent prettig werken en sneller klaar!

Ventilatieland levert snel en goed

Prima levering. Kleine opmerking, toch: Bij het installeren merkte ik pas het probleem van de verschillende schakelschemas met de perilexstekker, ik ging van Stork naar Itho. Ventilatieland heeft die informatie op haar site, maar daar had ik bij aankoop even op gewezen kunnen worden.

service zoals je dat graag wil

website, vragen beantwoorden, bestellen en verzenden gaan zoals je dat zou willen. Prima!

Super geholpen!

Gebeld omdat ik wat vragen had over een product, werd snel en duidelijk geholpen! Levering was ook lekket snel.

Snelle levering makkelijk te installeren

Gewoon goed snel geleverd en heel simpel te installeren

Betrouwbare leverancier, product. Top levering

Woensdagmiddag besteld, donderdag geleverd. Goed product, betrouwbare leverancier.

Uitgebreid programma, goede prijzen en vlotte levering

Na een keuze op de website uit het uitgebreide assortiment heb ik de producten snel ontvangen. Dat ook voor een goede prijs.

Goede en duidelijke website, groot assortiment, al mijn benodigde materialen kan ik hier bestellen. Gemakkelijk zoeken op de website naar de juiste producten met een goede prijs! Hierna volgt uiteraard snelle levering van de bestelde producten.

Makkelijk, snel en met goeie prijs/kwaliteit

Al een aantal keren materiaal bij Ventilatieland besteld. Eerst voor een dakdoorvoer, nu voor een WTW installatie. Gebruikersvriendelijke website met voldoende filters om de juiste producten makkelijk te vinden. Alles wordt goed verpakt en snel geleverd. Aanrader.

Betrouwbare website.

Een overzichtelijke en uitgebreide website. Via de chat keurig geholpen. Het bestelproces verliep goed en de bestelling was snel binnen en goed verpakt.

Super snelle verzending

Strakke organisatie, duidelijke website, goede voortgangsinformatie. Snelle verzending Goed contract met bezorgdienst. Snelle levering. Prima, hoogwaardige producten

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ