Bestelling snel geleverd ,wij zijn hiermee erg tevreden

Snelle en correcte levering

Prima geholpen door helpdesk en daarna geleverd als beloofd

Mijn WTW unit was aan vervanging toe. Ventilatieland gebeld wat als vervanging zou kunnen dienen. Na overleg gekozen voor de opvolger (zehnder whr basis) van m’n huidige wtw unit (stork air). Na 2 dagen netjes geleverd incl installatie handleiding . Unit probleemloos geïnstalleerd.

Snelle en correcte levering

N. V. T.

Goed geholpen.

Duidelijke website met klantvriendelijk personeel. Alleen jammer dat je na het verzenden van je bestelling niks meer kan toevoegen. Voor de rest zeer goed geholpen. Je wordt ook teruggebeld wanneer dit beloofd is.

Netjes behandeld

De bestelling is netjes verlopen op18 december en de volgende dag netjes afgeleverd daarna opgehangen de box functioneerd goed ook als we gaan dochen slaat hij automatisch aan wat heel fijn is door de vocht sensor.

Keurige, snelle levering

Klant vriendelijke mensen. Duidelijke website en makkelijk besteld en opgehaald.

Prima service, snelle verzending

Prima service, snelle verzending, goed verpakt

Duidelijk advies, snelle levering en beste prijs

Via de chat werd ik “live” geholpen en de bestelling was zelfs in de drukke december maand de volgende ochtend in huis. Daarbij ook nog eens de scherpste prijs, maakt mij tot een zeer tevreden klant.

Snelle levering, uitstekende prijs kwaliteits verhouding.

Volgende dag geleverd. Uitstekende prijs kwaliteits verhouding.

Betrouwbaar en snel

Had snel een afzuiger nodig en nu de bouwmarkten dichtzitten, kwam ik op deze site. Ben super tevreden, veel keuze, duidelijke site, en snelle betrouwbare levering! Voor mij een blijver!

Mooie prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, duidelijke site.

Alles ging naar wens voorspoedig en snel

mmmh

bestelling nog niet binnen

Snelle levering en mooi ingepakt Met duidelijke handleiding.

.in artikel werd heel snel bezorgd

Goed bestel overzicht duidelijk

Snelle levering gewoon goed.

Fijne en duidelijke website en goede uitleg gekregen.

Ik heb een 8 gegeven omdat ik aantal dagen na bestelling bericht kreeg dat de betaling niet was voldaan en of ik via een link alsnog wilde betalen. Dat wekte in eerste instantie wat argwaan op, maar later bleek de betaling via Paypal niet te zijn voltooid. Ik weet niet waar dit fout is gegaan, maar misschien hebben meerdere mensen dit probleem en kan het simpel worden opgelost. Een mail krijgen met de mededeling of ik via onderstaande link alsnog wil betalen, is misschien niet de meest handige mail aangezien er veel internet****** is.

zeer snel en goed

uitstekend

Makkelijk en snel

Buitengewoon goed!

Goede website, ruime sortering producten, veel betaalmogelijkheden.

Geleverd zoals beloofd

Makkelijk bestellen en wordt geleverd zoals beloofd.

Topservice

Snel en correct geleverd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ