Zeer snelle levering, prima product

Op vrijdag bestelde ik een ventilatieventiel via de site. Duidelijke foto’s en video met goede omschrijving stonden op de site. Op dinsdag kwam het pakketje al aan (in corona tijd waarin de meeste pakketjes vertraagd zijn). Netjes verpakt en direct geplaatst zonder problemen. Erg tevreden!

Vlot kunnen bestellen en heldere emails wanneer ik de levering kon verwachten.

Snel , mooie website

Prima aanbod. Duidelijke uitleg , snelle levering

Snelle en goede levering

Bestelde delen vlot geleverd.

na contact via de chat met ventilatieland en advies ingewonnen, mechanische ventilatie, bijbehorende koppelingen, slangen en ventielen aangeschaft via Ventilatieland. Producten zijn binnen 24 uur geleverd. De site is heel overzichtelijk en de bijpassende producten zijn ook goed te vinden op de site.

Zeer snelle levering en duidelijk website

Volgende dag levering. Goed geregeld. Overzichtelijke site

Goed product. En snel geleverd

Duidelijke site. Prijs kwaliteit goed. Snelle levering.

Snel geleverd. Nog niet aangesloten. drukdrukdruk. Komt vast goed.

Super snelle levering en een prima product!

Goed advies én snel geleverd

Had een aantal vragen over mijn WTW installatie. Ik kreeg snel antwoord en toen ik een bestelling plaatste (filters en een afstandsbediening), werden deze snel geleverd. De prijzen zijn ook gunstig. Ik ben tevreden

perfect

duidelijke informatie en snel geleverd wat wil je nou nog meer en scherp geprijst

Keurig netjes op tijd afgeleverd !

Keurig netjes op tijd afgeleverd !

Snelle levering , netjes ingepakt en makkelijk te monteren.

Goede ervaring met levering en materiaal. Bedankt

Duidelijke site en goede afhandeling

Nu verschillende keren wat besteld. Bij alle bestellingen was het product snel en compleet geleverd. Gewoon top

Gewoon goed leveren

Ondanks enkele minder positieve ervaringen van andere klanten toch besteld bij Ventilatieland. Volgende dag keurig pakket geleverd met de juiste bestelling. Netjes verpakt in alle opzichten. Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. Voor mij een aanrader :-)

Ondanks de drukte bij postbedrijven toch alles snel geleverd en compleet volgens afspraak

Website is transparant en gebruiksvriendelijk

Als particulier meerderen malen diverse goederen besteld . 1 keer de klantenservice gebeld en advies te vragen mbt materiaal keuze. Ook deze medewerkers hebben mijn uitstekend geholpen. Nogmaals complimenten!!!!

Perfect geregeld allemaal

Artikelen besteld snel geleverd en kon achteraf betalen. Top

Snelle ongecompliceerd bestel proces en levering

Makkelijk besteld en levering de volgende dag, alhoewel veel dit beloven maken jullie het ook met de kerstdrukte waar

snelle levering van een prima apparaat

De losse motor werd snel geleverd, was makkelijk te installeren (even de dipswitches aanpassen), en voor de komende jaren klaar om de luchtafvoer in huis te regelen.

Had het snel binnen geweldig kon mijn klus op tijd afmaken

Snel en goede service!

Zeer tevreden! De enige punt wat ik jammer vond is dat ik de ventielen niet kon ruilen met kleinere maat omdat deze in een standaard pakket meegeleverd waren. Dat moet ik dus apart aanschaffen.

Snelle en nette aflevering ondanks enorm drukke kerstperiode

Makkelijke website met goede zoekmogelijkheden. Inderdaad alle instortkanaalmaterialen netjes afgeleverd.

Zeer slechte dienstverlening na 15 dagen nog geen onderdeel

Mijn warmtebron unit van Daaldrop had een missende beugel. Na 15 dagen bellen en mailen nog geen enkele bevestiging of het onderdeel nu daadwerkelijk is besteld noch dat ik geen idee heb wanneer het binnenkomt. Slechtste leverancier anno 2020.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ