Na ruim 2 weken nog geen (juist) product ontvangen
Ruim 2 weken geleden (maandag 30 november) een draadloze RFT zender besteld, aangezien onze andere kapot is gegaan. Na enkele dagen een pakketje binnen gekregen, maar daar zat een ander product in, wat uiteraard niet werkt op onze afzuiging. Direct laten weten via het contactformulier op hun website (omdat ze om 17.30 uur niet meer telefonisch bereikbaar zijn), en een dag later reactie. Moest foto’s meesturen. Was ergens logisch, maar die mogelijkheid had ik niet via hun contactformulier. Foto’s meteen opgestuurd en maar weer wachten op reactie. Dag later hoorde ik dat de foto’s goed waren ontvangen, en ik op hun website het retour moest aanvragen. Gedaan, en pakketje opgestuurd. Vervolgens wachten ze tot het pakketje een tijdje later binnen is, voordat ze het goede product toesturen (ik snap het nut van de foto’s dan al niet meer, kost alleen maar extra tijd). Inmiddels dus een week verder, voordat ze het goede product toesturen. Door de drukte bij PostNL liep dat wat vertraging op. De dag erna zag ik op internet staan dat het pakketje was bezorgd. Dat vond ik al vreemd, omdat er bij ons niemand thuis was, en er ook niet stond dat het bij de buren was afgegeven. Eenmaal thuis ook geen briefje dat ze ons hadden gemist, of dat het bij de buren was afgegeven. Voor de zekerheid toch maar bij een paar huizen in de straat gaan vragen, maar niemand had iets voor ons in ontvangst genomen. Weer contact opgenomen met Ventilatieland, en zij zouden een onderzoek starten bij PostNL. Ik zou gisteren meer van ze moeten horen, maar nog geen mail gehad. Mijn geduld raakt na 2,5 week ook behoorlijk op, zeker omdat we nu dus nog steeds geen afzuiging kunnen gebruiken in de badkamer, en dat niet goed is voor het vocht dat ontstaat in de badkamer.