adequate afhandeling retour

Wegens dubbele aankoop product retour, Snelle teruggave geldtop

Levering duurde te lang

Levering duurde veel te lang

Netjes op tijd geleverd en voldeed 100% aan de verwachting

Netjes op tijd geleverd en voldeed 100% aan de verwachtingen

op tijd geleverd

Top, helemaal niets op aan te merken.

vlekkeloos

goeie webwinkel, overzichtelijk en ook voor een 'leek' begrijpelijk. Bestellen, betalen, ontvangen. Hoppa klaar. En ook over retour (door 'leek' besteld) wordt niet moeilijk gedaan. snelle afwikkeling en geld retour. Ga zo door!

Puike service

Bij het installeren van onze nieuwe Itho ventilatie box viel het woord afstandbediening. Gelijk een besteld en kwam , zonder corona drukte?!!, de volgendele dag al binnen. In een woord : KLASSE

Goede, duidelijlen site en service

Ik had niet veel nodig, maar ondanks dat ben ik goed door het bestelproces geleid. Snelle levering en duidelijke communicatie.

Zeer snelle levering

Besteld om 16 u 45 en de volgende middag reeds aan onze deur geleverd

Snel. Juiste product tegen scheroe prijs.

Was op zoek naar goede vervanging van mijn gedateerde unit. Alles goed gelukt.

Snelle levering van goede materialen

Ivm sluiting bouwmarkt via internet bestelling gedaan bij ventilatieland. Zeer snelle levering, TOP!!

werk stil en zuigt goed

Tevreden met de levering

Positief

Snel en vakkundig.

Prima bedrijf, goed advies. Aanrader.

Geweldig en snel

Keurig netjes bezorgt en snel

Erg prettig

Makkelijk te navigeren site. Bij eerdere bestelling ging er ivm corona wel iets mis, maar dit was erg snel en netjes verholpen toen ik contact op nam. Ben erg tevreden :)

Weten niet waar ze het over hebben

Kennen het begrip , vraag gestuurde ventilatie, niet. Deze is noodzakelijk bij de noodzakelijke ventilatie na isolatie en voor de noodzakelijke vermindering van de energiebehoefte voor het zin heeft een warmtepomp toe te passen.

Veel keuze en duidelijke site

Snelle levering van een uitstekend product.

Ook snel en goed antwoord op via mail gestelde vragen. Van harte aanbevolen.

Retour eenvoudig bij onjuiste bestelling

Ik heb zelf een onjuiste bestelling gedaan, maar gelukkig is het retoursturen vrij eenvoudig. Daarnaast biedt ventilatieland ook de mogelijkheid om de reden van retour aan te geven zodat je gelijk het juiste kan bestellen. Door de drukke pakket bezorging zal het retouren iets meer tijd in beslag nemen, maar ik verwacht dat dit helemaal goed komt.

Snelle service,duidelijke website

Na ruim 2 weken nog geen (juist) product ontvangen

Ruim 2 weken geleden (maandag 30 november) een draadloze RFT zender besteld, aangezien onze andere kapot is gegaan. Na enkele dagen een pakketje binnen gekregen, maar daar zat een ander product in, wat uiteraard niet werkt op onze afzuiging. Direct laten weten via het contactformulier op hun website (omdat ze om 17.30 uur niet meer telefonisch bereikbaar zijn), en een dag later reactie. Moest foto’s meesturen. Was ergens logisch, maar die mogelijkheid had ik niet via hun contactformulier. Foto’s meteen opgestuurd en maar weer wachten op reactie. Dag later hoorde ik dat de foto’s goed waren ontvangen, en ik op hun website het retour moest aanvragen. Gedaan, en pakketje opgestuurd. Vervolgens wachten ze tot het pakketje een tijdje later binnen is, voordat ze het goede product toesturen (ik snap het nut van de foto’s dan al niet meer, kost alleen maar extra tijd). Inmiddels dus een week verder, voordat ze het goede product toesturen. Door de drukte bij PostNL liep dat wat vertraging op. De dag erna zag ik op internet staan dat het pakketje was bezorgd. Dat vond ik al vreemd, omdat er bij ons niemand thuis was, en er ook niet stond dat het bij de buren was afgegeven. Eenmaal thuis ook geen briefje dat ze ons hadden gemist, of dat het bij de buren was afgegeven. Voor de zekerheid toch maar bij een paar huizen in de straat gaan vragen, maar niemand had iets voor ons in ontvangst genomen. Weer contact opgenomen met Ventilatieland, en zij zouden een onderzoek starten bij PostNL. Ik zou gisteren meer van ze moeten horen, maar nog geen mail gehad. Mijn geduld raakt na 2,5 week ook behoorlijk op, zeker omdat we nu dus nog steeds geen afzuiging kunnen gebruiken in de badkamer, en dat niet goed is voor het vocht dat ontstaat in de badkamer.

Tevreden in alle opzichten.

De afhandeling van de bestellingen, retourzending en communicatie ben ik zeer tevreden.

Goedkoper dan in de bouwmarkt

Eenvoudige, stille ventilator aangeschaft, die goedkoper was dan in diverse bouwmarkten. Snelle levering. Niks op aan te merken.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ