prettig, snel en vakkundig

Het telefonisch contact was vakkundig en prettig. Afspraak voor terugbellen werd nagekomen (wel een dag later). De bestelling en levering van de spullen verliepen soepel en snel.

Snel en goed

Een onderdeel op de website besteld, met iDeal betaald. werd snel geleverd.

Fijne samenwerking

All, Goede duidelijke en klantvriendelijke site. Snelle en accurate levering van de gevraagde materialen.

Snelle en goede levering.

Duidelijke site, goeie en snelle service

De bestelling is mooi op tijd geleverd. Goed verpakt Heb alleen nog niet de factuur ontvangen Wel de pakbon.

Goede service, goed bereikbaar.

Ventilatieland belde me op over hun e-mail met een informatievraag, die ik over het hoofd had gezien. Zo is het allemaal in orde gekomen. De communicatie is correct en vlotjes.

vlot en volgens afspraak geleverd voor een aantrekkelijke prijs

Ventilatieland maakt waar wat ze beloven!

Snelle levering Goed product Eenvoudig te instaleren.

super handig

Ik heb een mechanische ventilatie door het hele huis. Die zet ik hoog of laag met een knop in de keuken. En iedere keer als ik boven onder de douche sta ben ik vergeten de stand in de keuken op hoog te zetten. Maar nu heb ik bij ventilatieland een draadloze afstandsbediening gekocht en die ligt in de badkamer. Super handig! Ik wil er eigenlijk ook nog een voor in de keuken.

Duidelijke website, snelle en correcte levering

Uitstekend geregeld

Wij hebben voor het eerst nieuwe filters voor de WTW bij Ventilatieland besteld en alles verliep perfect: goede prijs en snelle levering. Aanrader.

Snel

Volgende dag in huis. Hele goede website die alles snel vindt.

afspraken worden goed nagekomen

zie boven

Bestelling is correct geleverd en apparaat werkt prima

Bestelling is correct geleverd en apparaat werkt prima

Makkelijke site, snelle levering!

Goede site en de levering conform belooft. Top!!

snel geleverd en mooi design

Snel geleverd en mooi design. Ben er blij mee

Goed en snel geleverd

Correct, goed verpakt en ondanks de drukte nog snel antwoord op vragen.

Geen snelle levering, maar vriendelijk contact

Gewoon prima. Levering liet op zich wachten. Contact erover moest ik zelf initiëren maar liep verder vriendelijk. Bij elkaar daarom een voldoende

Slecht te lezen display

Het display is slecht leesbaar bij minder licht leds geven veel licht

Snelle levering.

Duidelijke informatie en makkelijke bestel website.

Uitstekende service

Nieuwe mechanische ventilatiebox bestelt. Zoals beloofd de volgende werkdag in huis. De uitleg op de site over de aansluitingen van de perilex stekker is zeer nuttig. Hiermee binnen 30 seconden de aansluitingen L1 en L3 kunnen omdraaien. Dit op de kleine platte stekker aan de andere kant van het Perilex snoer gedaan (zwarte en bruine pen verwisselt), waardoor je niet in de (onder spanning staande) Perilex doos de draden hoeft om te draaien. Op deze manier kon ik de nieuwe ventilatiebox één-op-één overzetten op de oude Stork-box aansluiting.

Niks mis mee!

Product valt tegen

Op onze ventilator zit een vocht sensor maar werkt niet optimaal terwijl de ventilator en badkamer 1 meter van elkaar uit zitten. Klinkt leuk maar in praktijk niks waard.

Helemaal goed

Enorme keus, alles op gebied van ventilatie is leverbaar, het meeste direct uit voorraad. De documentatie van de producten is zo goed op orde dat je echt een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast, ondanks de enorme drukte, binnen 14 uur (!) het bestelde product in huis. Helemaal goed!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ