mooi product

De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Daar had ik gezien de drukke decembermaand niet op gerekend. De bestelling was keurig verpakt, zodat er geen kans op beschadiging was.

Trage levering

Mijn bestelling werd pas na een week geleverd.. dat is te lang aangezien weekzaamheden door moeten gaan

TOP

Goede bereikbaarheid en communicatie, prima product, dus geen enkel negatief puntje te bedenken.

Komen afspraken en levertijden na en adviseren goed.

Bij een bestelling voor kunststof buis en kanaalleidingen had ik een verkeerde overgangs-mof besteld. Bij zoeken op de website begreep ik niet welke dan zou passen. Ik werd daar op verzoek de volgende dag over teruggebeld en werd goed geholpen aan het juiste artikelnummer. Ga ik dat mofje van nog geen 3,- Euro nu terugsturen en dan een ruil actie beginnen met bijbetalen van nog geen 2 Euro? Hoop werk en het is al zo druk bij Post NL! In overleg toch maar teruggestuurd en ontving daarop, zonder bijbetaling, het juiste artikel en ook nog in één dag. De verschillende bestellingen rond Black Friday en Sinterklaas kwamen allemaal op tijd. Knap werk! Heel tevreden!

snelle en juiste levering

heldere website waar goed te vinden is wat je wilt hebben.

Goede en snelle service

Denken aan alle kanten mee en werken probleemoplossend. Goede service

Prima eerste ervaring met Ventilatieland

Correcte afhandeling en informatie

Webpagina over Itoh HRU 350 filterset G4 is ******.

Ik dacht dat ik een filterset van het merk Itho had aangeschaft. Zo staat dat op de webpagina (expliciet: "merk Itho Daalderop" en "deze originele kwaliteit filters") - (laatst bekeken 6 december 2020). In plaats daarvan is een generiek merk filter geleverd. Achteraf ben ik er pas achter gekomen dat er ook veel ****filters worden verkocht. Wist ik veel. Maar het blijft een feit dat Ventilatieland een bedriegende webpagina maakt. Wees op je hoede.

Volstrekt ontoereikend

Zonder inhoudelijke verdieping wordt een maand na verzoek tot levering een rapportje over de schutting gegooid. Zonder overleg, zonder goed naar de woning en haar (on)mogelijkheden te kijken. Dit lijkt het resultaat van studentje huren, programmaatje draaien en printje wegsturen, klaar voor de volgende. Je hebt er niets aan.

Goede en snelle service

Goede en snelle service en product zoals omschreven

Snelle en goede ervaring

Bestelling was snel gedaan. Netjes geinformeerd dat de bezorging later zou zijn dan gepland. Daarna kwam het allemaal netjes op tijd. Het product (Mechanische ventilatie) was goed.

Aankoop en verzending goed verlopen

Nvt

Goed product!

Het product dat ik gekocht heb bij Ventilatieland is super! Ook is de site erg duidelijk

Duidelijk omschreven op de site

Duidelijk omschreven van de prooi op de site en snel levering

Totaal-adres voor alle Ventilatie zaken

Zeer informatieve website, heel interessante nieuwsbrieven. Alle denkbare ventilatieproducten op één plek. Goede prijs-prestatieverhouding. Kortom, bij ventileren denk ik aan Ventilatieland.

Prima verpakt en snelle levering!!

Materialen voor mechanische ventilatie besteld.

Komt afspraken niet na!

Ik ben erg teleurgesteld in dit bedrijf. Er is een hoop fout gegaan. Een wtw ventilatie plan/ berekening laten maken. Waar al wat stomme fouten in waren gemaakt. Daarna heel lang moeten wachten op de bestelling. Terwijl alles voorradig zou zijn. Nu drie weken verder en nog niet alles afgerond. Dakdoorvoer en plakplaat passen niet op elkaar. Daarna zelf de juiste besteld en kreeg ik weer een verkeerde maat opgestuurd. Uiteindelijk een zelf de ontbrekende termoduct buizen gekocht bij een ander bedrijf en jullie gemeld dat ik de ontbrekende buizen niet meer hoef. Waarop ik het antwoord kreeg dat dat niet meer kan aangezien deze al bij het transport bedrijf zou zijn. Nu alweer een week verder en nog geen buizen ontvangen. Of het nu is geannuleerd of niet? Hier wordt niet over geïnformeerd. Ook eigelijk alleen via de mail te bereiken en altijd minimaal een dag wachten op de antwoorden op je vragen. Ik ben erg teleurgesteld Mvg Sven Harmsen

Wel erg lang wachten voor een summier advies

Toen ik de bestelling plaatste stond er nog op de site dat het advies 10 dagen zou duren. Na bestellen werd er contact met mij opgenomen dat het 20 dagen zou duren. Na het inleveren van de vragenlijst kreeg ik een reply dat ik het advies na 30! dagen zou ontvangen. Dit kreeg ik uiteindelijk ook na 27 dagen. Het advies bestaat hoofdzakelijk uit een bestellijst over wat te kopen aan de hand van de door jezelf ingevulde vragenlijst. Allemaal zeer matig en de communicatie is ook nihil. Eigenlijk alleen maar per mail. Advies van mij. Als je contact op neemt met de producent van je WTW systeem ( want die keuze moet je toch maken voor hun vragenlijst) en je vraagt of ze willen adviseren met een soort gelijk advies dan helpen ze je vriendelijk, veel uitgebreider en kosteloos aan een soortgelijk advies. Meestal nog een goed voorstel bijgesloten ook.

Prima, sneller geleverd dat verwacht

Pasvorm van de filters is prima, hoewel iets korter dan de originele filters. Maar dat doet aan de werking niets af, en je kunt ze nog steeds gemakkelijk uit de ventilatieunit halen. prima prijs-prestatie!

Perfect!

Duidelijk website, snelle levering en goed product: wat wil je nog meer...Oja een goede prijs!

zeer fijn

top, alles naar wens goed bedrijf

prima geregeld, besteld, berichtje en ondanks Sinterklaas drukte toch snel bezorgd.

zie boven

Gewoonweg correct

Gewoonweg correct .

Ondanks enkele chat-misverstanden toch prima geholpen.

Omdat een monteur in mijn huis dringend verlegen zat om een flexibele ventilatiepijp van 200mm kwam ik via google bij jullie terecht. Bestelling geplaatst en via de chat geinformeerd of ik de pijp direct zou kunnen ophalen. Bestelling bleek ondanks de informatie op de site niet op voorraad te zijn, wel een andere lengte. Bestelling is vervolgens aangepast. Ter plekke bleek dat de aanpassing niet goed was uitgevoerd. Vervolgens bleek de pij0 die ik oorspronkelijk gevraagd had wel beschikbaar te zijn. Volgens de meneer aan de bali was deze eerst zojuist binnen gekomen. Ik was heel blij en uiteindelijk toch prima geholpen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ