Great quality, reasonable price, and adequate info

Got everything I need. But what I like most is their informative video on how to use which one for what purpose. We bought the wrong one from bol because we're clueless about these things. But your product profiles actually have videos which I found very reassuring. Keep it up.

makkelijk bestellen, snel antwoordt

makkelijk bestellen, snel antwoordt

Goed bedrijf!

Mechanische afzuigkast gekocht. De website was duidelijk, de prijzen in orde. Technische informatie was voorhanden.

Niet helemaal 100%

Een jaar of 4 geleden kocht ik de Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box met draadloze afstandbediening.Helaas hield deze het niet lang vol.Een contactpuntje op de printplaat liet los.

Nette prijs, geleverd zoals beloofd

Keurig geleverd zoals besteld, binnen de beloofde levertijd.

Helaas op enkele goederen een erg lange levertijd die nog twee keer is

Het bestellen ik razend snel en zag pas later dat één product een langere levertijd had. Uiteindelijk heb ik moeten bellen dat jullie wel de rest versturen want ik ga geen twee maanden wachten. Achteraf bleek nog een product niet meer voorradig. Deze twee producten zijn uiteindelijk wel ontvangen maar hier is nogmaals de levertijd herbevestigd.

Professioneel

Professionele organisatie die snel en goed reageert. Bij levering was de ventilator gescheurd door transport. De afhandeling werd keurig geregeld. Bij technische vragen kon er goed geantwoord worden.

Prima snel en doeltreffend

Is geleverd en verwerkt conform wat je mag verwachten. Aanrader...

Betrouwbaar bedrijf die de afspraken nakomt en waar je vriendelijk geholpen wordt.

Fijne service Prijs en kwaliteit verhouding is zeker goed en daarbij ook nog eens een snelle levering van het product.

Snel geholpen en snel geleverd

In drukke sinterklaastijd toch de volgende dag geleverd. Niet alle vragen konden direct beantwoord worden, daarvoor moest teruggebeld worden op een later tijdstip naar een specialist. nieuwe vervangende ventilator binnen een uur geïnstalleerd. De website bevat alle info en handleidingen. Handleidingen zitten niet bij de apparatuur.

Goed materiaal, goeie prijs.

Na rommel geretourneerd te hebben bij een grote bouwmarkt, nu de juiste badkamerafzuiging, bedankt!

Vrij grote bestelling gedaan en desondanks de volgende dag geleverd. En alles was op voorraad!

Artikelen werden snel geleverd

Belofte niet nagekomen

Ik zou vandaag een mail krijgen of gebeld worden om het probleem op te lossen.. Niets gebeurd helaas

Niet de originele filter, wat niet vermeld stond

Snelle levering, maar niet de originele filters. Dit staat niet vermeld? Kwaliteit is niet hetzelfde, prijs ook niet. Prefereer zelf de originele.

Prima presentatie productscala en perfecte aflevering.

Producten prima gepresenteerd in een goede logistiek.

Verliep top

Altijd verloopt alles keurig.

Alles naar wens geleverd

Heel snel en acuraat ingepakt en geleverd.

Super goede service & goed product geleverd gekregen!

Ik had vragen over het product, hier kreeg ik duidelijk antwoord op waarna mij een beter product werd geadviseerd. Inmiddels een week in gebruik & werkt echt enorm handig! Verzending was binnen twee dagen

Nog niet geïnstalleerd, chat werkte prima.

Prima, snel. Nog niet geïnstalleerd, maar lijkt goed.

Alles word netjes volgens afspraak geleverd

Goed geregeld

Snelle levering met wat er besteld is

Bestel proces prima geregeld

Prijs was te hoog. Met de 35 % korting van de website dacht ik een goede (de beste) deal te hebben. Netto 229 euro Een andere aanbieder bood zelfde unit echter aan voor de standaard priis van 229 min 10% korting.!! Heb dit aangekaart bij jullie klanten service met de mededeling dat ik me misleid voelde. Jullie wilden de prijs niet aanpassen en gaven aan dat ik de unit terug kon sturen. Dit heb ik inmiddels met lichte tegenzin gedaan. Wacht nog op de terug gave van het aankoopbedrag. Ga ervanuit dat dit binnenkort wordt teug gestort

Kwaliteit en klantgericht

De keuze van de ventilator die ik had gekozen bleek niet de juiste te zijn. Mede door de communicatie met de mensen van Ventilatieland de juiste besteld en mijn probleem goed en kosteloos opgelost. Leermoment voor u als klant....bij twijfel overleg met het vakkundig personeel van Ventilatieland om de juiste keuze te kunnen maken.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ