Goed assortiment, goede prijzen, snelle verzending

Duidelijke site, ruime keuze, snelle en goede afhandeling bestelling

Vlotte levering

Onze dochter heeft deze afzuiging ook gekocht bij jullie en was goed te spreken over de kwaliteit en doet wat hij moet doen hij zuigt goed af!onze vorige zat al 40 jaar in ons huis.

Super snel en goed geleverd

Uitstekende bedrijf die ook nog doet wat het belooft

Ik heb Ventilatieland gebeld, mijn probleem uitgelegt en gevraagd voor advies. Mijn probleem was dat er in mijn badkamer na een douche beurt veel condensvorming ontstond. Ze adviseerden de Orcon met de vochtsensor. Besteld, volgende dag al binnen en gelijk geinstalleerd.Bijna geen condensvorming meer. Top top top....

Prima producten en service.

Prima producten en service.

Goed aanbod. Prima webshop. Snelle levering.

Goed aanbod. Prima webshop. Snelle levering.

Goede en snelle levering

Goede producten bij Ventilatieland

Bestelproces en levering verlopen super. Eén tip: Ik zou een betere installatiehandleiding voor het koppelen van de RTF-zender bijsluiten of een link naar een filmpje op Youtube (die is er namelijk)

Goed geregeld

Duurde wat lang maar het was druk Bij de KPN

Gewoon normaal, niet bijzonder

Later dan op de site geleverd, wel goed. Wat ik minder vind is dat op de co2 meter geen netspanningsnoer zat. Deze heb ik zelf moeten aanmaken. Stond ook niet vermeld.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering door track en trace goed te weten wanneer je er over kunt beschikken.

Goed service

Heel goed service en snelle levering

Fijne en duidelijke website met aantrekkelijke tarieven

Levering was snel en alles functioneerd. Zou hier zeker nogmaals bestellen

Dik voor mekaar

Gewoon goed. Simpel zat.

Alles volgens afspraak

Ervaring alleen bestelling via de site. Duidelijke informatie over het leveringsprogramma zodat bestelling zonder verder overleg kan worden gerealiseerd!

Snel levering van kwalitatief goed spul met de juiste prijs.

Nieuwe filters besteld voor mijn Ocron ventilatiesysteem en deze waren conform afspraak een dag later bezorgd.

Goede prijs, snel in huis

Had op korte termijn geluidsdemper nodig voor in mijn ventilatiebuis, was makkelijk bestelt en de volgende dag al in huis. Zeer tevreden over de aankoop.

Snelle levering, goed spul

Blij me de snelle levering en goede kwaliteit.

Binnen 1 dag geleverd.

Goede en duidelijke online instructies

Misleiding

Filters die geleverd waren zijn niet origineel, in tegenstelling tot wat online wordt weergegeven. Klantenservice blijft aandringen dat ze wel van Orcon zijn. Dit terwijl op de originele filters het merk staat, logo’s zijn aangegeven, in kleur is bedrukt en een ander effectiviteitspercentage van toepassing is!!!

goede informatie vooraf, en vlotte en correcte levering

Ik zocht vervanging voor een oude mechanische ventilatie unit. Ventilatieland.nl gaf goede informatie om de keuze te bepalen, en leverde correct en snel.

Prima club

Breed aanbod, goede prijzen, overzichtelijke website, genoeg te vinden

Scherpe prijzen en zeer snelle levering!

Gewoon goed! Goed verpakt en alles wat besteld is geleverd. Ik zal hier voortaan mijn onderdelen met betrekking tot ventilatie bestellen.

Goede communicatie

Prima webshop, niks meer aan toe te voegen.

Duidelijke website, snel geleverd

1047 Park Forum