Geen enkele reactie op mijn mails. is opgelost

In de drukte voor de Black Friday periode is niet op mijn mail gereageerd. Later is contact opgenomen en is een goede oplossing voorgesteld. Er kan altijd iets misgaan. Het belangrijkste is of ee een oplossing komt. Dat heeft in dit geval plaatsgevonden.

Bestelde goederen zijn stipt en correct geleverd. De betaling prettig geregeld via afterpay. Goed advies en service.

Slecht verpakt

Ik heb 2 Starre aluminium buizen van 3 meter besteld en die kwamen niet geheel ongeschonden uit de verpakking. Doos zelf was niks aan te zien maar aan de buizen helaas wel.

Prima service. Snel verzonden en ook iets toevoegen aan je bestelling als de verzending nog niet het magazijn uit is was geen probleem. Aanrader.

Goed product, snelle levering met de juiste prijs

Zie hierboven in een zin samengevat

al meerdere malen iets besteld

altijd alles volgens afspraak geleverd

snel,betrouwbaar,lage prijs

snel geleverd,perfecte service

Solide bedrijf met snelle levering

Nieuwe mechanische ventilatie besteld. Werkdag later geleverd. Installatie simpel via link met filmpje. Dit is hoe het hoort te zijn!

goed verpakt en snel filters geleverd

Super bedrijf

Snel eerlijk en behulpzaam

Goed advies en snelle levering.

Goed advies en snelle levering.

Snelle levering, product zoals omschreven

Snelle levering, product zoals omschreven

prima volgens afspraak

van te voren gezegd eind november, wat het wat leventijd nodig, is precies uitgekomen

Met dan goed!

De filters zijn snel geleverd en waren goed verpakt. De bestelling heb ik ‘s ochtends gedaan. In de middag ontving ik een e-mail met een kortingscode. Ik heb toen via e-mail gevraagd of die kortingscode alsnog met mijn bestelling van die ochtend kon worden verrekend. De volgende dag kreeg ik al bericht dat dat direct in orde zou worden gemaakt! Super geregeld dus. Met de service zit het wel snor. Aanrader!

Tot nu toe goed

Prima geleverd en snel

Aflevering volgens opgave. Prima.

Een drietal CO2 meters besteld en op de site was de verwachte leverdatum al aangegeven. Uiteindelijke leverdatum klopte met de opgave.

Verkeerde product geleverd

Ik heb afdichtringen voor een luchttoevoer rooster besteld maar ontving een compleet te klein rooster. Ventilatieland heeft naar aanleiding contact met mij opgenomen en het een en ander recht gezet. Netjes van ze.

geweldige kwaliteit en service

We werden weer aangenaam verrast

Snelle levering en betaling achteraf. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel en breed assortiment

Uit een breed en diep assortiment mijn keuze kunnen maken en het werd snel verzonden. Top

Snel en goed

Had de bestelling snel binnen

Het bestelde artikel werd snel verzonden en bezorgd.

Netjes en correct geleverd!

Prima materiaal, prima prijs!

Ik vind hier wat ik nodig heb.

Wisselend

Het bestelde product komt prima op tijd en goed verpakt aan op mijn adres. Het wordt pas lastig als t product Onverhoopt toch retour gezonden moet worden. Het retourformulier via de website lukte me niet om in te vullen. Je kunt daar niemand over bellen...... wel een mail sturen. Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag maar het bleef me niet lukken om een retourformulier in te vullen en te verzenden. Lastig vind ik t dan dan je iemand life aan de telefoon kunt krijgen. Mijn bestelling was toch prijzig dus een reden te meer om naar de klantenservice te kunnen bellen. De reactie zal wel zijn door corona werken mensen veel thuis maar naar mijn idee kan een medewerker die thuis werkt mij ook vanuit thuis bellen. Ik hoop alsnog teruggebeld te worden op 06 234 04 744. Met vriendelijke groet, Miek Peijnenburg

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ