netjes geleverd

netjes geleverd

Prima ervaring

Ventilatieland heeft een ruim assoriment. Ze leveren snel en als er wat mis gaat lossen ze het goed op.

Snel geleverd, prima verpakt.

Orcon ventilatie unit besteld. Compleet geleverd en prima verpakt.

Het product is snel geleverd maar was verkeerd besteld nu afwachten of het omruilen naar wens verloopt

snel verzonden en goed verpakt

snelle service

top

klant onvriendelijke klantenservice

Ik heb mijn Itho afzuigsysteem ontvangen en gemonteerd. De volgende dag werkte hij niet meer. Gebeld maar kreeg iedere keer te horen via mail contact zoeken. Apparaat terug gestuurd en nu maar wachten wat er gebeurd, er zal binnen 14 dagen gereageerd worden. Als ik het probleem via de telefoon had kunnen aanmelden was het waarschijnlijk al opgelost nu maar afwachten wat er gebeurd en heel belangrijk voor mij wanneer!!

vreselijk irritant die verzoekjes om een beoordeling

Laat me met rust, als ik een review wil schrijven doe ik dat uit mezelf en niet op verzoek. Producten verder prima maar elke 2 dagen een verzoek om review is om misselijk van te worden.

Wel besteld, niet geinstalleerd

Heb een ventilatieapparaat besteld mèt installatieservice. Ging allemaal heel makkelijk. Apparaat is bij een mij onbekend bedrijf in Beemster geleverd en die hebben een installatieafspraak gemaakt voor 1/12 a.s. Afterpay zit al dik een week achter me aan om te betalen en "Lisa en ik ben binnen Ventilatieland verantwoordelijk voor de klanttevredenheid" zit nu al voor de tweede keer achter me aan om Ventilatieland te beoordelen. De eerste keer heb ik het nog laten gaan maar nu dus niet meer. Mijn beoordeling is zeer slecht: ik heb wel besteld maar nog niets geleverd gekregen en er wordt pas begin december geinstalleerd. Slecht op elkaar afgestelde order- en financiele administratie met ook nog eens een service team wat niet weet waar te beginnen. Tip: wacht eerst eens af tot er geleverd en geinstalleerd is en vraag dàn om betaling en beoordeling!

Ik ben heel tevreden over Ventilatieland

Duidelijke website - Artikel voldoet helemaal aan verwachtingen - De kwaliteit is prima en de prijs gezien de kwaliteit erg laag.

snel geleverd

het materiaal werkt zoals verwacht en was snel geleverd.

Snelle service en goed contact !

Snelle levering, vandaag besteld en morgen in huis

Goed geregeld!

geweldig

prima zaak

goede service, goede producten

Vlotte verwerking via de website, een artikel was niet op voorraad maar na een emailtje was de deellevering er erg vlug, Alles goed geregeld!

Klant is koning maken ze waar

Duidelijke site.Ook telefonisch contact was goed,de persoon aan de andere was goed technisch onderlegt.Ook de terugbelafspraak kwamen ze na.

Duidelijke site, levering tamelijk snel, product goed ontvangen en ondersteuning wanneer nodig.

Duidelijke omschrijvingen. Snel geleverd

Probleemloos

Communicatie voldoende

Meteen geholpen!

Moest met spoed iets hebben. Kon het meteen afhalen in het magazijn te Eindhoven. Goed geregeld en leuk personeel!

Prima.correcte en snelle levering

Kwaliteit prima. Levering perfect

besteld, geleverd volgende werkdag prima

zie boven

Prima product en supersnel geleverd.

Deze ventilator is prima . Is niet de stilste maar voor deze prijs is het geluid zeer aanvaardbaar

Men doet wat men belooft

Duidelijke website, groot aanbod, snelle levering tegen redelijke prijs.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ