Duidelijk, snel, correct..

Zie hierboven.

Snel besteld, vlot geleverd.

Goed product, makkelijk gevonden, snel besteld en vlot geleverd!

Weer tevreden

Mijn derde bestelling bij Ventilatieland en weer naar volle tevredenheid. Inmiddels dus de derde bestelling vanwege een productuitbreiding. De afzuig ventielen zijn in dezelfde stijl te krijgen als aanvoer (wtw). Een dag later was alles in huis. Netjes verpakt en compleet geleverd. Kortom, zoals je verwacht zo wordt het ook geleverd.

Goed product en goede verzending

Ventilatierooster voldoet aan de verwachting. Het is mogelijk het rooster in de opening vast te klemmen. Hoewel de website vermeld dat het product zwart is, neigt het meer naar donker bruin, maar dat was voor mijn toepassing geen probleem. Product is in een goede doos met beschermde verpakking verzonden.

goedkoop en snel verzonden

goedkoop en snel verzonden, helaas had ik het verkeerde product besteld. Kon (zonder extra kosten) gratis terug worden gestuurd. Top!

Uitstekend!

Website en beschrijving van produkten is duidelijk. Na mijn bestelde ventilatie te hebben ontvangen was installatie redelijk eenvoudig met behulp van de online instructies en videos. Op de vraag, die ik per chat stelde kreeg ik een terzake kundig advies, hoewel het blijkbaar druk was doordat van huis uit gewerkt werd en de wachttijd daardoor vrij lang.

Snel geleverd en compleet.

Snel geleverd in nette correcte verpakking. Ventilatie aangesloten en werkt als een speer. Top product.

Prima service!

Ik had de verkeerde producten besteld, terugsturen en nieuwe producten geleverd krijgen is een fluitje van een cent. Goeie winkel, ik zal hier vaker kopen

ze doen wat ze zeggen

Koop er al jaren wtw units en installatie materiaal hiervoor. Goede keuze voor een goede prijs

Ik heb 2 maten ventilatoren besteld ,ga er 1 terugsturen . Geen problemen

Snel bezorg

Goed verpakt en op tijd geleverd

Snelle verzending Contact snel reactie Tevreden

Adequaat, snel en ter zake doend

Goeie service, snelle levering, complete website

Alles ligging perfect

Vanaf de start tot levering verliep alles perfect

Goed materiaal voor een goede prijs.

Tevreden met alle bestelde materialen. Vlot geleverd zonder verzendkosten. Alleen de spirobuizen waren aan de uiteinden enigzins gedeukt na transport

Brink wtw installatie

Mooi vlot geleverd Veel uitleg voor wie dat nodig heeft

Snelle levering, zeer groot assortiment

Too

Ik kreeg wat ik verwachtte

makkelijk en snel

Zeer tevreden met de snelle levering.

Alles werkt naar behoren

Alles goed

Nog net op tijd geleverd

Tijdens mijn bestelling zag ik dat mijn badkamerventilator op voorraad was en dus de volgende dag geleverd kon worden. Helaas kreeg ik pas na een kleine week een mail dat de ventilator onderweg was. Gelukkig was deze nog wel op tijd binnen. Hopelijk gaat het bij mijn volgende pakketje beter.

Scherpe prijs, snel geleverd.

Heb op Internet naar afzuigsmaterialen voor m’n nieuwe keuken gezochte en bij Ventilatieland gevonden voor een scherpe prijs. De levering was ook nog binnen twee werkdagen.

Alles geleverd volgens de gemaakte afspraak

Levering direct binnen 24 uur zoals aangegeven tijdens de bestelling

1047 Park Forum