helder en op tijd

helder en op tijd

Gewoon alles op orde

Overzichtelijke website, goed bestelproces, snelle levering met de nodige opties. Levering via good old PostNL, dan weet je waar je aan toe bent.

Mooi en degelijk produkt

Goede kwaliteit, snelle levering.

Website is duidelijk, communicatie na bestellen is helder en de levering is snel.

Heel tevreden met de koop

Ter vervanging van de oude wisselstroom mechanische ventilator, deze Orcon aangeschaft na een avondje vergelijken op internet. Uit reviews bleek: energiezuinig, stil, vochtsensor en afstandsbediening. Ik kan beamen dat deze unit echt stil is, energiezuinig (vooral als je van een25 jaar oud vervuild wisselstroom unitje komt) de vochtsensor goed werkt (douche nog geen 10 seconden aan) en de afstandsbediening goed werkt (was al aangemeld op de unit). Unit was snel besteld via Ventilatieland en ook snel binnen. Installatie is makkelijk zelf te doen en de afstelling met de dipswitches is ook makkelijk en heeft voor mij echt veel meerwaarde t.o.v. andere niet instelbare mechanische ventilatoren. Je kunt nu zelf bepalen wat bijvoorbeeld jouw badkamer (grootte, douche gedrag, verwarming aan/uit, etc.) voor stand afzuiging en nalooptijd nodig heeft. Waarom dan geen 5 sterren beoordeling? halve ster minder omdat ik de benodigde unit niet kon kopen zonder afstandsbediening (niet nodig, laat alles op de vochtsensor lopen) halve ster minder omdat de 7,5 jaar garantie alleen aangevraagd kan worden bij Orcon als de installatie gedaan word door een erkende installateur. Dat staat niet op de site en er zullen veel mensen zijn die online kopen en zelf zullen installeren > dan dus gewoon 2 jaar garantie.

Binnen 24 uur onderdeel thuis en afzuigkap kunnen monteren ...top

Top bedrijf met uitstekende service

Na informatie te hebben gekregen, product bestelt volgende dag in huis en geïnstalleerd Grote klasse!

Een zeer betrouwbaar adres!

Een duidelijke website. Met heldere adviezen. Gemakkelijk te bestellen en snel in huis!

snelle levering, prima kwaliteit, goede communicatie

Uitstekend!

Slordig, onduidelijk en traag

Wtw-unit besteld inclusief installatie en reiniging van de kanalen. Inmiddels bijna 4 weken verder en nog niets gehoord van de installateur. Contact met ventilatieland is redelijk, al is de communicatie wel wat rommelig. Al meerdere keren contact gehad en te horen gekregen dat de installateur echt contact op ging nemen. Misschien de spam box? Niet dus. Misschien is straks alles anders als de wtw geinstalleerd is, maar voorlopig ben ik ontevreden.

Een perfecte firma die zijn afspraken na komt en op tijd levert!

Dit is mijn eerste ervaring met Ventilatieland, maar ik heb dat als zeer fijn ervaren. Mocht ik weer iets nodig hebben op jullie gebied dan weet ik jullie weer te vinden.

Dan maar in 1 woord: uitstekend

Prima site waar je makkelijk opzoekt. Prima assortiment, snelle levering. TOP

Prima service en snelle levering volgens afspraak. Wat nog veel belangrijker is, dat de prijzen zeer goed zijn. Voor ons een aanrader dus!

Snel en vakkundig

Snelle levering, tegen een goede prijs en ruim aanbod. Goede communicatie betreft levering pakket

Snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering.

Erg klantvriendelijke online winkel

De webwinkel is heel overzichtelijk. Er is veel informatie over alle producten beschikbaar. Zelfs zonder te weten wat ik precies nodig heb, kom ik er uit door al de extra uitleg. Toen ik een vraag had, hielp de live chat snel en kompetent. Soms zouden er wat extra detailfotos geplaatst kunnen worden of missen er handleidingen als bijlage bij producten (b.v. badkamerventilatoren)

Vlotte levering.

Vlotte levering geheel volgens internet opgave.

Super snel en duidelijk website.

S'avonds besteld en de andere dag s'middags al geleverd. Duidelijke uitleg op de website over de verschillende types en heel eenvoudig zelf te installeren door goed instructieboekje.

Super, keurige snelle levering en opvolging.

Eenvoudig te bestellen, duidelijk en overzichtelijk. Direct email(s) over de status, verzending en factuur. Pakket ontvangen in deugdelijke verpakking met extra opvulling. Top!

Prima afzuigunit

De "Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box SP 325m3/h met ingebouwde vochtsensor (perilex stekker)" besteld ter vervanging van een 27 jaar oude afzuigunit van R0vent. De automatische vochtsensor zorgt er voor dat bij het douchen de afzuiging automatisch harder gaat draaien en dit zorgt ervoor dat de doucheruimte sneller weer droog is en voorkomt beslagen spiegels e.d. Er is een prima installatiehandleiding te vinden op Youtube en de installatie is min of meer plug and play. Er wordt echter nergens verwezen naar deze Youtube-instuctievideo's. Wat ik dus mis (in de doos) is een Handleiding in papiervorm (en de verwijzing naar de video's. Ook schijnt in veel gevallen de perilex aansluiting te moeten worden veranderd teneinde de 3-standen schakelaar van de woning op de juiste manier te laten werken.(In mijn geval ook) Handleiding hiervoor ontbreekt. Erg jammer.

Uitstekend!

Duidelijke informatie, Snelle levering Voldoet aan verwachting Goede kwaliteit Betrouwbare leverancier Compleet assortiment Waarde toevoegende partner in de ventilatiebranche

Goede prijs en vlot geleverd

Gewoon goed.

Netjes op tijd geleverd.

De box voldoet volledig naar de verwachtingen.

Service en levering is prima.

De artikelen worden altijd geleverd. Retourneren wordt attent afgehandeld. De communicatie over latere verzending dan gepland moet beter.

Komen levertijd niet na. Incompleet product

Levering volgende dag maken ze niet waar. Zelfs na aangeven dat ze het niet kunnen nakomen, laten ze betreffende artikel met levertijd volgende dag staan. Tevens zit niet alle bevestigingsmateriaal erbij die volgens instructie erbij zou moeten zitten.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ