Prima product, goede info over leveringstermijn

Goed product, en communicatie over levering ook prima

Betrouwbaar en snel

Direct geleverd, netjes ingepakt, duidelijke website en het bedrijf bestaat al een poos. Mijn vorige bestelling was in 2015 en ik vind het prettig te zien dat Ventilatieland nog steeds bestaat en weer scoort.

Zeer snelle levering en uitstekende communicatie.

Van productinformatie tot bestelproces en levering: allemaal perfect! Ik kan ventilatieland.nl zeer aanbevelen!

Fast delivery and good quality

Choosed this company by recommendation from a friend. Got the product 2nd day. Installed now. So far so good . No issues.

De door mij bestelde Spirobuis en toebehoren stonden de volgende ochtend al klaar om af te halen

Voor ons zolderproject was ik op zoek naar ventilatiekokers en bevestigingsmateriaal en ontdekte de site van Ventilatieland. Ik kon de gewenste producten snel vinden, bestellen en betalen. De volgende ochtend stond mijn bestelling al klaar. Er was wat onduidelijkheid bij Ventilatieland over mijn betaling, maar de vriendelijke medewerker kon snel achterhalen dat ik vooraf had betaald. Een volgende keer aarzel ik niet om weer bij Ventilatieland te bestellen!

Snelle levering, goede prijs en top service

Mijn vragen werden zeer goed behandeld

Groot aanbod gunstige prijs

Het grote aanbod goed overzichtelijk en de gunstige prijs Goede internet site en de bestelling snel geleverd

Lage prijs, snelle levering en geweldige klantenservice

Goede service en snelle levering

zeer goede service

zeer goede service , ook de aflevering van de vrieskast

Suuuuuuuper!!!

Overzichtelijke webshop....mooi een bevestigingsmail na bestelling. Bij verzending netjes een mail met track & trace...supersnel verzonden en geleverd.

Super leverancier

Mooie duidelijke website. Vooral de complete pakketten zijn handig. Goede prijzen en echt supersnelle verzending. Aanrader.

Zeer goed geholpen snelle levertijd en prijs kwaliteit verhouding is perfect

Top bedrijf

Snelle levering en goeie service

Luchtfilters type G7 voor WTW Daalderop 350

Allergisch voor graspollen, kattenharen en huisstof. Dan gaat er niets boven een goed filter systeem. Scherpe prijs, goede communicatie en een snelle levering.

Levering (niet op voorraad); uiteindelijk goed en op tijd geleverd

Het product viel wat tegen, functioneert goed. Maar geen gebruiksaanwijzing en hij werkt niet op batterijen. Waarschijnlijk mijn eigen schuld dat ik dat niet opgemerkt heb. Dus zit ik nu met een onhandig kort draadje en het bezet houden van een aansluitpunt.

Snelle levering en werkt goed

Gemakkelijk bestelproces en geleverd volgens opgave

Goed en snel

Zeer snelle levering en netjes

Lange levertijd, poolse handleiding

Poolse handleiding, lange levertijd, slechte service en geen reactie via de klantenservice.

op tijd gekregen wat ik wilde

pakket goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. apparaat ziet er goed uit. wordt binnenkort geïnstalleerd.

Afzuigunit besteld en volgende dag in huis. Goede beschrijving op de website. Reeds eerder aan 2 klanten aanbevolen, nu ook voor mezelf gekocht.

Mooie informatieve website en een snelle service.

Goede product ondersteuning met video's

Supersnelle levering

Vervanging van een centrale afzuiging, binnen 1 dag geleverd. En voor de goedkoopste prijs.

Mooie spullen, snelle levering

Een mooi ventilatierooster voor in het plafond van het toilet. Goede kwaliteit.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ