goede zoek functie en snelle leveringen

Goed en veelzijdig aanbod, veel op voorraad on snel te kunnen schakelen. Daarnaast snelle leveringen.

Super snelle levering

De aankoop betrof een CVE met perilex stekker ter vervanging van een 23 oude ventilator. Niet begrepen dat hiervoor ook een RTF aangekocht moet worden, die werd snel nageleverd. De schakelaar van de oude toerentegeling moet ook op stand 3 gezet worden en dan funtioneerd de ventilator zoals gewenst.

Snel en efficiënt en goed

Zeer goed en breed, en compleet assortiment. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Goede communicatie.

Vlotte levering

De juiste producten om mijn ithobox aan te sluiten goed te vinden en volgende dag in huis, top!

Alles is afgewikkeld zoals je dat graag wil zien.

Bestelling vlot verwerkt, goed verpakt en snel geleverd.

top service

top service en snel gelevert en de artikelen nergens goedkoper dan bij ventilatieland top

Snel geleverd.

Informatievoorziening ging eerst stroef maar kwam er toch uiteindelijk zelf uit. Prijs is concurrerend en levering snel.

Uitstekende WTW unit voor super prijs

Net een WTW unit aangeschaft zeer goed advies gehad , wat mij ook nog een 300 euro scheelde. Ik beveel jullie graag aan!

Duidelijke site en compleet assortiment

Zeer duidelijke site en ondersteuning in de juiste keuze (zowel online als telefonisch). Een enkel product bleek echter uiteindelijk niet in Nederland leverbaar te zijn, maar dit is zeer netjes opgelost.

Top product en snelle levering

Super betrouwbaar

Uitstekende service

Hele snelle levering, na de bestelling, de volgende dag geleverd. De kwaliteit van de geleverde goederen waren prima.

Snel en goed

Goed vindbaar en duidelijke beschrijving van product. Levering volgens plan!

Very Nice and Quick company

I ordered an orcon ventilation form this company because I found here the best price. Delivery also next day! Fantastic

Ik had een zeer specifieke bedieningsschakelaar nodig voor mijn Duco ventilatie systeem en VentilatieLand had deze op voorraad en voor een voordelig prijsje. De volgende dag had ik deze al in huis.

Top product geleverd in een record-tijd!

Goede site waarop je alles kunt terugvinden en snel tot bestelling kunt komen. Bovendien een strakke levertijd!

Levering duurde wat lang, corona? voorraad?

Heb de door u aanbevolen CO2 meter besteld (2x) waarbij was aangegeven dat de meter een log bestand bijhoudt. Helaas niet goed genoeg doorgelezen want nu blijkt dat de meter niet digitaal uit te lezen is maar dat er alleen op het scherm een kort verloop wordt vertoond. Jammer dat deze gegevens niet digitaal beschikbaar zijn.

de kortingscode werd door u achteraf nog toegevoegd (het was mij via het internet niet gelukt) en terugbetaald. Zeer correct.

Mijn bestelling was supersnel geleverd.

Mijn bestelling is bijzonder snel thuisbezorgd. Artikelen precies zoals verwacht, en goedkoper dan andere aanbieders op internet.

Snelle levering,goed produkt

Prima bedrijf,snelle levering en goede keuzes in de producten

Zeer goede service

Telefonisch contact was lastig, prima geleverd

Toen ik Ventilatieland voor ondersteuning bij mijn product-keuze belde, duurde het bijzonder lang voordat ik iemand aan de lijn kreeg. Deze persoon kon me ook nog niet helpen, maar zou me door een collega terug laten bellen....helaas nooit gebeurd. Zal mogelijk met de drukte rond Corona te maken hebben, maar zou niet moeten kunnen. Maar goed, met wat hulp van anderen toch mijn keuze kunnen maken en besteld. Dat werd allemaal keurig verpakt en op tijd geleverd.

Vriendelijke medewerkers die moeilijk bereikbaar zijn en onduidelijk antwoorden

In mijn bestelling heb ik een buisventilator zitten, die op de website en op de ontvangen gebruiksaanwijzing een afbeeldeelding had die afwijkt van de ventilator die ik ontvangen heb; het onderdeelnummer komt wel overeen. Ik heb hierover herhaaldelijk gebeld en gemaild maar krijg geen duidelijk antwoord of de verkeerder ventilator is geleverd of hoe dat ik de ontvangen ventilator zou moeten bevestigen. Daarnaast heb ik 8 werkdagen moeten wachten op mijn levering; erg lang. Communicatie en bereikbaarheid zijn een verbeterpunt; ik ben nog steeds aan het wachten op een telefoontje om dit onderwerp af te ronden.l

tevreden

de door mij bestelde filters voldoen volledig aan mijn verwachtingen

Tweede artikel besteld, voldoet aan verwachting

Levertijd en kwaliteit van het product Is naar verwachting.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ